MENU
Головна » 2011 » Жовтень » 24 » 30-й тур ЧР 2011
17:02
30-й тур ЧР 2011
Богородчани - Глибоке-Хмелівка
Дорослі: 1:2 (О.Косович, 21 - Ю.Загірняк, 4, Р.Загірняк, 28).
Юнаки: 2:4 (І.Климів, 59, В.Дунець, 67 - А.Лунь, 10, 32, Р.Олексин, 14, Т.Завадський, 69).
Арбітр: І.Дидич (Підгір'я)

Саджава - Іваниківка
Дорослі: 2:0 (О.Петрів, 4, М.Яців, 78).
Юнаки: 0:0
Арбітр: М.Возний (Богородчани)

Старуня - Дзвиняч
Дорослі: 4:4 (І.Фафлей, 4, 30, 90, В.Середюк, 65 - М.Гловлюк, 8, М.Гнатюк, 18, 25, 80).
Юнаки: 1: 1 (М.Лукач, 10 - В.Карабінович, 6).
Арбітр: Р.Панчук (Богородчани)

Солотвин - Горохолина
Дорослі: 1:0 (В.Данилюк, 72).
Юнаки: +:-
Арбітр: Я.Кавка (Івано-Франківськ)

Грабовець - Маркова-Бабче
Дорослі: +:-
Юнаки: 1:6 (В.Іванків, 39 - М.Заяць, 8, М.Кріцак, 11, Р.Білусяк, 22, 27, М.Сухоручко, 35, М.Приймак, 47)
Арбітр: Р.Бабаш (Підгір'я)

Росільна - Гринівка-Нивочин
Дорослі: 3:1 (В.Петришин, 9, В.Лецин, 35, І.Паливода, 83 - Р.Новицький, 2). Вилучення: В.Хмельовьсикй (Росільна), І.Паливода (Росільна), А.Семенчук (Гринівка-Нивочин).
Юнаки: 4:0 (Є.Паньків, 9, Н.Савчин, 12, Д.Кицмен, 45, В.Волочій, 63).
Арбітр: Б.Дяченко (Тисмениця).

Космач - Старі Богородчани
Дорослі: +:-
Юнаки: 4:0 (Н.Герин, 10, 62, В.Бабінський, 34, І.Третяк, 43). Матч закінчився на 62-й хв. Команда Ст.Богородчан зійшла з поля. Вилучення: І.Яців (Старі Богородчани)
Арбітр: І.Іваницький (Лисець).

Підгір'я - вільне від ігор в цьому турі


Категорія: Чемпіонат району 2011 | Переглядів: 2567 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 43
43 неймовірний  
ти так помиляєшся..)) нема жаби.. вас жалко.. гроші на вітер .. гроші людей які там пашуть...ви тут роздаєте ..!!!

42 shapka_vvv  
Жаба-це страшна тварина-може задушити.

41 неймовірний  
42)
пацик це ти помиляєшся.. мені твій дзвиняч ..взгалі пофік..і всім в районі тоже я думаю.. ви вже і так надоїли всім... такі ви "чемпіони".. рекламу зроби шоб гроші скидали на футболістів....)) удачі))

40 GOL  
Супер кубок буде 13 або 20 листопада. Це залежить від виступу Дзивиняча у лізі чемпіонів.

39 777  
Напишіть будь ласка коли гра за суперкубок.

38 Форлан  
Слабаки, вже й Вітю Данилюка взяли! Це ж гравецъ,який грав за Солотвину. Підстава. А говорятъ,що в Дзвинячі граютъ всі з свого села. Ще візъмітъ Яціва М і С Грабовецъкого і тоді може передостаннє місце візъмете. Дзвиняч-ганъба.

37 922  
1:1

36 922  
так 5:1 ! О. Паславський ( пен. ), М.Гловлюк, М. Гнатюк, ...., В. Данилюк. - .... (пен. )

35 naz_forever  
ФК "Дзвиняч" - ФК "Прибилів" 5:1 - інформація не офіційна. Хто був на матчі напишіть.

34 неймовірний  
не хотів би так, і я не футболіст.
як би грав то тільки за своїх.!
а ти прирівняв якись ніякий дзивиняч, з мю.. ти рівняйся до району.
доречі сам себе обіжаєш:"Хіба уроду може бути приємно, коли його команда програє, без різниці з яким рахунком."

33 Бурко  
31 неймовірний
А тобі завидно. Сам хотів би заробляти, та ба не доріс до того рівня, чи як.
А на рахунок приємно, чи ні. Хіба уроду може бути приємно, коли його команда програє, без різниці з яким рахунком. Але програш - це не смертельно. Будуть і виграші, і програші і нічого страшного. МЮ ще не такий чемпіон, а програли так лажово від МС.

32 kuzja0  
Чемпіонат з міні-футболу розпочнеться з початку грудня, приблизно 20 або 27 листопада планується проведення передсезонного кубка району з міні-футболу, але остаточна дата буде визначена після того як буде відома точна дата проведення Суперкубка району. Буде зібрано всіх представників команд з міні-футболу і узгоджено всі деталі проведення кубка і чемпіонату району з міні-футболу
ОФІЦІЙНИЙ ПРЕДСТАВНИК

31 неймовірний  
29 бутко
дзвиняч возить...аахах))
команда заробітчан..))
здопомогою балаша шось виграють..))
а далі нічого не можуть показати)
такий "чемпіон".. тобі десь самому неприємно Шо вони так круто програли.

30 gorja07  
Назар, може знаєш коли поч. чемпіонат з міні-футболу?

29 Бурко  
25 неймовірний
чому ж ти, чи твоя команда не попала на розіграш цього кубка. Можливо ви такі сильні. Якщо вас возить Дзвиняч, то як виступили б ви?!!!!

28 Сол.Сіті  
хто знає коли починається зимовий чемп району по міні-футболу?????????????????

27 GOL  
НАЗАР!!! Я пропоную дати останнє "КИТАЙСЬКЕ" попередження, щодо коментів СІРКА на Твою адреса і взагалі дописувачів сайту. Якщо він і надалі буде себе нахабно і зверньо поводити - просто ЗАБЛОКУЙ його без жодних пояснень і оправдань. Я вважаю сайт багато НЕ ВТРАТИТЬ за відсутності такого ПРОВОКАТОРА і НАХАБИ!

25 неймовірний  
сірко ..ану розкажи чого твій "чемпіон" програв?))
якшо ви програли з таким разунком, то я собі уявляю як вони вас десь там "возили"... такі ви сильні))
ти зара скажеш шо то весілля було в когось..))аахах
чи не було основиних легіонерів))

24 FC Sokil Gryniwka-Nyvochyn  
Вітаємо призерів чемпіонату Богородчанського району серед юнацьких та дорослих команд, а усі команди з закінченням футбольного сезону 2011 року!

23 Sokil  
На жаль, після матчу в Росільні, пропадає жодне бажання грати з цією командою ще раз! Деякі гравці Росільної вели себе досить не врівноважено та не адекватно (і це ще мягко сказано). Порушують правила ще й замахуються руками, висловлюють дивні погрози, а в кінці матчу взагалі один нахаба з Росільної грубо збивши гравця Гринівки-Нивочин, так що той не міг піднятися, ще й ударив його кулаком в плечі. І попробуй тут щось протистояти, коли на тебе агресивно настроєні як гравці Росільної так і більшість вболівальників. Також дуже хочеться висловити деякі коментарі в сторону судді, але ця тема мабуть вже всім набридла і дуже застаріла.. Особисто я їхав в те село пограти футбол і получити від цього задоволення, не зважаючи на кінцевий результат, але про задоволення від такого футболу й мови бути не може..

26 TOI  
на жаль розумію! в грі росільна-горохолина на кубок склалось таке враження що на поле вийшла не команда футболістів, а збір неадекватних людей які явно виходили на поле не грати футбол а поламати комусь ноги!!! після усіх ігор чемпіонату і кубку, враження після гри з росільною найгірші....

19 323  
Sirko будь людиною, а не...

18 wip  
кузя ти взагалі на матчі Старуня - Дзвиняч????

17 monas  
кузя ти взагалі на матчі Старуня - Дзвиняч????

16 ronney  
шо ти розказуєш! значить не може!!!!! 1 і 3гол забив гловлюк! 2 і 4 гнатюк!!!!

15 kuzja0  
Пацани, ви шо якісь нерозумні? Що Ростік не може розрізнити Гловлюка і Гнатюка, і хто скільки голів забив? А хто дуже вумний критикувати Назара, то дійсно нехай створить свій сайт, тай пише там "найоб'єктивнішу" інформацію

14 Форлан  
sirco може ти б вів сайт краще,якщо ти так на Назара бочку котиш,хоча в цъому всі сумніваютъся. Ти лашара,який тілъки себе любитъ- самолюб.

13 monas  
Я сам з Монастирчан і часто буваю на іграх Дзвиняча!!!! І я був у Старуні на матчі, Гловлюк забив 2 голи, просто помилився суддя записуючи протокол.....

12 ronaldo  
пацани Гловлюк реально забив 2 голи, я сам все бачив!!!!

11 sirko  
Сивий ти клон Назара,тобто одна людина!!!!А то якись сумнів бере людей , один коментар стирається інший лишається.Запутався Назарчику.Чи тебе від цього пре!!!!

21 naz_forever  
Я друже на відміну від тебе не ховаюся за сумнівним іменем "ххх", а підписую всі свої коментарі своїм іменем і свою думку висловлюю трохи в інший спобіб. А щодо твоїх "крилатих висловів" то не сумнівайся, що вони будуть знову видалені.

10 wip  
що ти розказуєш Гловлюк забив 1-й і 3-й голи!!!! я судив бокового і все бачив!!!! Назар це правда виправ будь-ласка. але на другий рік нехай Балаш міняє суддів!!!

9 gorja07  
Я грав за Старуню проти Дзвиняча, і Гловлюк забив 1 гол.

7 ronney  
та назар тут не винен! винен суддя!!!! він передав балашу протокол! а балаш назару!

6 sirko  
не тупи Назаре,а подумай краще мозгами,ти там блище до тієї всієї шушари,так що розбирайся!!!!Або закривай свій тупорилий і провокаційний сайт!!!Хтось най обективний і незаангажований його веде!!!Професійністю тут від тебе і не пахне!!!

8 Сивий  
Це ти тупорила і неблагодарна свиня!!! Як би не Назар, то про події районного футболу ти б знав тільки раз на місяць з казочок, що пише Балаш в "Слові народу". А тут людина тратить свій час, свій власний час і цілком безкорисно, а ти ще його в чомусь звинувачуєш. Створи свій альтернативний сайт, якщо ти такий обєктивний. Але тобі це не дано, бо крім дибільних коментів ти ще в житті нічого й не створив!!! angry angry angry

20 naz_forever  
Я був про тебе трохи кращої думки, але бачу що ти просто людина до якої з першого разу не доходить. Тому детально розжовую і поясню ще раз для тих хто на бронепоїзді. Вся інформація на сайті розміщується не з слів таких як ти філософів і провокантів, а з офіційного джерела. Тобто, перед тим як висвітлити якусь інформацію я за власні кошти телефоную до голови федерації, отримую від нього всі дані, які він в свою чергу отримує від арбітрів, і тільки тоді вони ставляться на сайт. Тобто, якщо б мені повідомив Балаш, що Гловлюк в зустрічі з Старунею забив 90 голів, я би так і написав, тому що при наборі тексту не звертаю увагу на прізвище яке мені диктують, а виконую суто технічну функцію. Як пояснити простіше я не знаю. Хочеш давай зустрінемось і я тобі на плакаті намалюю схему. Це перше.
Друге. Що стосується слів "тупорилий" і їм подібні, то зазвичай я такі репліки видаляю і не відповідаю на них, але ти своїми професіно-об'єктивно-незаангажованими коментарями вже мене достав. Тому попереджаю останній раз, якщо хочеш висловити якусь думку то потрудися якось зробити це в більш коректній формі. Якщо власного запасу слів замало, то користуйся словником. Ніхто тебе на цей сайт не запрошував, можеш спокійненько читати газетку раз в тиждень і писати листи до редакції, якщо тобі не сподобається викладений матеріал. Що стосується моєї професійності, то скажу тобі, що я в цій галузі покищо не претендую на якісь нагороди, а роблю цю роботу в першу чергу для власного самовираження, а кому цікаво хай читає і оцінює.
Тепер щодо авторів голів в матчі Старуня - Дзвиняч. Я принципово не буду виясняти хто там забивав. Хочеш щоб правильна інформація була на сайті, то дзвони до арбітра, в федерацію і там їм пояснюй свою позицію, розкажи що ти думаєш про них, а потім якщо мені звідти подзвонять і дадуть добро, то я поміняю дані. А покищо ця інформація і буде офіційною. Можеш звернутися в правоохоронні органи, щоб порушили кримінальну справу проти мене.
А на сам кінець, я попросив би тебе вибачитися за провокаційні наклепи, якщо звичайно духу вистачить.

22 sirko  
"Певно договорняк з Старунею був. Чи як?"-це твій текст!!!Він нормальний з твого боку,як керівника сайту!!! По перше це не сайт команди Старуня,чи підтанцьовки якісь команді,якщо так міняй назву.По-друге,якщо не можеш тримати свої емоції,то це вже не годиться.Зтакими коментарями як тут треба мати свіжу голову,адекватну і найти серединку свою,ане самому кидати якусь провокацію в маси!!!Мішаю тобі запхай мене в чорний список групи і по проблемі.Але ти чуеш що в моїх словах не все так ДАЛЕКО ВІД СУТІ!!!бІЛЬШЕ Я ТОБІ І ТОБІ ПОДІБНИМ НЕ ХОЧУ НІЧОГО ПОЯСНЮВАТИ!!!Рахунок 4:4,по два голи на чоловіка,тут якась істота з якомось злими намірами спочатку хоче зробити комедію на рахункутіпа 5:З,пізніше хіміче щось з голами знаючи яка ситуація з бомбардирами,це-Хамство,не знаю хто його підготував так,бо Ростік це проститутка і на такий крок він би сам не пішов.Хтось це мутить!!!,а тобі по-барабану,ну якщо так то так.

5 ronney  
гггггггггг!!!! це клоунада!!!! Ростіка засліпило хто забивав голи!!!!

3 azzerz  
Ці судді вже замахали.Де балаш їх знаходить?Суддя матчу космач-Сб взагалі не вміє судити,дає червону одному гравцю,а записує на зовсім іншого,а шодо четвертого гола це взагалі абсурт,команда СБ вже передівалася коли він зарахував гол.

2 sirko  
Не поняв це що за комедія Назар!!!!Голи за Дзвиняч забивали-2 Гловлюк і 2-Гнатюк,що за порожняк і до того ж повний.Якщо це не твоїх рук діло ,значить перевір уважно протоко суді матчу!!!!!Якщо підстава,то за це хтось мусе нести відповцідальність і то кримінальну!!!Свідків в суді буде предостатньо- 2 села вболівальників!!!!!Прошу перевірити і вжити радикальні санкціїї!!!Бо ця комедія з нашими суддями вже всіх достала!!!!

4 naz_forever  
Хочу тобі сказати Сергію, що результати і авторів голів отримую від голови федерації. Як подає, так і записую. А от чи дивилися ваші представники в протокол перед підписом то ти вже потрудися сам це вияснити!!! Плюс відкрию тобі один секрет, що арбітр матчу взагалі спочатку переплутав результат матчу і говорив, що Дзвиняч виграв цю гру. Не знаю, що ви там творили в Старуні і хто за це має відповідати, але точно що не я. Певно договорняк з Старунею був. Чи як?

1 azzerz  
нє, ну це капец))як може бути зарахований результат матчу костач - сб юнаків якщо матч не був дрграний до кінця))і як міг бути зарахований гол 4й якщо команда не знаходилася на полю??

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]