MENU
Головна » 2011 » Листопад » 13 » Дзвиняч - в півфіналі!!!
23:28
Дзвиняч - в півфіналі!!!
Футболісти ФК Дзвиняч в 1/4 фіналу двічі зіграли в суху нічию з долинською Оболонню, та в серії післяматчевих пенальті завдяки блискавичній грі воротаря Дзвиняча Мар'яна Марковецького отримали перемогу з рахунком 4:1 (М.Гнатюк, О.Паславський, В.Чорнописький, І.Гуменюк) і ввійшли в півфінал. Півфінальні матчі відбудуться на весні наступного року!

У півфінал ввійшли:

1. Тужилів (Калуський)

2. Пістинь (Косівський)

3. Вільхівці (Городенківський)

4. Дзвиняч (Богородчанський)

Категорія: Інформфутбол | Переглядів: 1599 | Додав: Рулік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
5 rocket  
Слухай Volod,ти схожий на малу дитину!!!Що ти дальше намагаєшся довести???І якщо ти так гарно рахуєш,то ще раз перерахуй ті цифри,які ти наводив в коментарі!!!Але навіть в 2 рази більше і одним складом це вже багато!!!А про Барселону це ти вже так загнався,що аж смішно!!!Вже 3 роки ви котите бочку на Дзвиняч!!!А він всерівно чемпіон!!!І так буде дальше поки не буде,просто сильнішої команди!!! Може вже хватить???Будьте дорослими і треба вміти гарно програвати!!!А Дзвиняч молодець!!!Щасливо на суперкубку!!!

4 Volod  
Будь-яка команда,що брала участь в чемпіонаті району зіграла мінімум 30 ігор:28 в чемпіонаті і 2 на кубок.дзвиняч зіграв 28 у чемпіонаті,4 в кубку.8 в кубку чемпіонів.2 в кубку Перепічки.і ще доплюсуємо 10 в кубку федерації і Горохолинський турнір.Разом 50.Не вистачає на дві команди,ні тим більше на три.І не треба вже у вигляді втоми шукати можливу причину поразки на суперкубок.А то програли від Підгіря-причина:весілля.В Ст.Богродчанах і Космачі надоїло грати-зійшли із поля.
Такий сильний Дзвиняч,що лишилось тільки внести поправку у клубний рейтинг ФІФА:перше місце :Барселона,друге:Дзвиняч.

3 DID  
Якщо порахувати скільки ігор зіграв Дзвиняч в цьому сезоні то напевно хватило б на дві-три команди які брали участь в районному чемпіонаті. Враховуючи, що тривалий час не грали Яцурак , Дубей, Іванків які є провідними в команді то цього сезону Дзвиняч просто зіграв відмінно, незважаючи на злість і заздрість явних конкурентів. Хлопці віддали всі сили і вміння напевно і завдяки в великій мірі своїх вболівальників з села та закордону. І якщо навіть їм не хватить сил на суперкубок то я як їх вболівальник не пожалію.
На кінець хочу звернутися до всіх футболістів та вболівальників району - попереду черговий сезон який буде ще напруженіший завдяки людям які беруться за футбол в інших населених пунктах району, але головне - вчіться красиво перемагати і достойно програвати і не шукайте винних!!!

2 ч  
капец скільки дзвиняч має бабла!!!!!!! вже на область напевне всіх купує!!!!!! і балаш їх тягне !! та неа то вже не той рівень то федерація області їх тягне!!!!
а цілий сезон всі тринділи шо дзвиняч мертвий!!!!! дзвиняч показав шо вони дійсно ваміють грати у футбол!!!! причому всі команди підсилювалися двома чоловіками з області!!! дзвиняч нікого не взяв з області! взяв тільки данилюка вітю і гуцмана! але у гуцмана травма і він грав тільки дві гри по одному тайму!! а вчора і без яцурака доказали !!!!!
так шо шукайте хлопці найперше всобі проблему а не шукайте балаша!!!!!!!!
а в неділю гра покаже можливо виграєте а можливо і ні!!!!!

1 wip  
Марік супер!!! Дзвиняч молодці!!! удачі в півфіналі!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]