MENU
Головна » 2013 » Липень » 10 » Федерації бракує арбітрів
18:09
Федерації бракує арбітрів
З керівниками та тренерами команд-учасниць чемпіонату і першості проведено нараду, на якій проаналізовано перше коло районних змагань. Звернуто увагу на те, що керівники повинні краще готувати стадіони та поля до матчів. Мова йде про поліпшення якості і правильності розмітки, наявність технічної зони з лавками для сидінь обох команд, своєчасне косіння футбольних газонів.
Серед проблемних питань – арбітраж матчів. Ситуація в районному футболі вимагає, аби всі поєдинки обслуговували три нейтральні судді. Тож федерації бракує арбітрів. Нині їх є дванадцять. Вони представляють Богородчани, Підгір'я, Старуню, Горохолину та Глибоке. На цей час потрібен принаймні 21 арбітр. Невже решта сіл, команди яких беруть участь у районних змаганнях, а також селище Солотвин не в змозі підготувати хоча б одного суддю? Тому районний комітет арбітрів звертається до колишніх футболістів, молодих знавців цього виду спорту спробувати себе спочатку в ролі асистентів, а згодом – судді на полі. Для цього слід звернутися у районну федерацію футболу.
* * *
Під час літніх вакацій команди гратимуть матчі на кубок району серед юнаків і дорослих. У чвертьфінальних матчах, що відбудуться 14 і 21 липня, серед юнаків зустрінуться: Глибівка – Саджава, Космач – Старуня, Дзвиняч – Старі Богородчани, Іваниківка – Росільна. Серед дорослих складів жереб визначив такі пари: Глибівка – Монастирчани, Дзвиняч – Маркова-Бабче, Старі Богородчани – Грабовець, Горохолина – Космач.
12 липня у Богородчанах відбудеться 13-ий традиційний турнір з футболу пам'яті Петра Перепічки.

Матеріал з часопису "Слово народу"
Категорія: Новини БРФФ | Переглядів: 1024 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
4 56  
Іваниківка нажаль не їде на турнір Перепічки(

3 vvv  
кубок Перепічки буде в Підгір'ї

2 AK-47  
dima не пиши дурниць! Не будь примітивним!!!! Не вмієте футбол грати - а у всьому судді винні!!!!!

1 dima  
ще напишіть -яка оплата праці?, -які команди ще зверху доплачують непогані гонорари для забезпечення потрібного результату

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]