MENU
Головна » 2019 » Липень » 3 » Фінал кубка району 2019
22:39
Фінал кубка району 2019

Горохолина та Саджава – володарі кубка району

Підходить до завершення в Богородчанському районі футбольний сезон 2018-2019 років. У першій половині червня були визначені чемпіони та призери районного чемпіонату. А у неділю 23 червня на богородчанському стадіоні імені М. Поворозника відбулися фінальні матчі кубка району з футболу серед юнацьких та дорослих складів.

Першими на футбольне поле вийшли юнаки Горохолини та Саджави. Фінальна гра розпочалася швидкими атаками саджавських футболістів. Вже на третій хвилині їхній капітан Д. Соловей з 11-метрового удару відкрив рахунок. В другій половині першого тайму горохолинці вирівняли ситуацію на полі. Кращий бомбардир юнацького чемпіонату О. Дем’янець поновив рівновагу. У кінці першого тайму горохолинці вийшли вперед, а у другому таймі ще раз відзначилися у воротах суперника. Отже, 3-1 на користь юнаків Горохолини, які вперше стали володарями районного кубка.

У головному фінальному матчі дорослих складів зустрілися цьогорічний чемпіон району «Карпати» Старі Богородчани і минулорічний володар кубка району ФК «Саджава». З перших хвилин поєдинку активнішими виглядали саджавські футболісти, які провели результативну атаку. І їхній гравець Тарас Завадський забив мяч, який в підсумку виявився переможним. Поступово гра вирівнялася, а в другому таймі більшість ігрового часу в атаках провели старобогородчанці. Наприкінці матчу капітан «Карпат» не реалізував пенальті, втративши можливість зрівняти рахунок. Отже, 1-0 і кубок району їде у Саджаву.

Під час нагородження кубки та медалі вручали заступник голови районної ради Ігор Семків, селищний голова Ростислав Заремба та голова БРФФ Роман Балаш.

Також районна федерація висловлює подяку народному депутату А. Диріву за допомогу у придбанні нагородної атрибутики.

 

Футбольний клуб с. Горохолина

Футбольний клуб с. Саджава

Категорія: Сезон 2018-2019 | Переглядів: 1066 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]