MENU
Головна » 2010 » Березень » 20 » Кубок федерації 2010 року (юнаки)
23:42
Кубок федерації 2010 року (юнаки)

                    І група                                    ІІ група                                                    ІІІ група

Ст. Богородчани - Лесівка 5:1              Космач - Дзвиняч 2:0                   Газовик (Богородчани) - Горохолина 3:1

Саджава - Глибоке 1:0                        Підгір'я - Дзвиняч 1:0

Ст. Богородчани - Глибоке - 0:0          Космач - Підгір'я 1:1

Саджава - Лесівка 3:0

Глибоке - Лесівка 11:0

Саджава - Старі Богородчани 0:0


Саджава - 7 очок                                    Космач - 4 очки                               Газовик - 3 очки

Старі Богородчани - 5 очок                     Підгір'я - 4 очки                               Горохолина - 0 очок

Глибоке - 4 очки                                     Дзвиняч - 0 очок

Лесівка - 0 очок


Фіналісти: Саджава, Космач, Газовик.

Фінальні ігри відбудуться 27 березня (субота).

Категорія: Інформфутбол | Переглядів: 1132 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
5 ivandmyt  
Вибачте, пізно втикаюсь. Та на рахунок тягне Дзвиняч, то з 5 суддів федерації на 70 відсотках матчів сідді судять нерівнодушно до Дзвиняча і явно не в їхню користь. Але єдиний раз коли це дійсно зад....ло 2.05. А взагалі, грати треба, і не придумувати собі тупих відмазок.

4 jack  
Коментарі неадекватні. Я поставив ряд риторичних запитань щодо сумісності посади голови федерації і судді і щодо "прихильності" судді до однієї з команд району. Щодо Балаша Р.М. як судді - не варто йому цим займатись (власна думка).

"Коли команда грає в футбол, її ніякий суддя не зламає." - сумніваюсь!!!

"Але ж ніхто небіг стадом його бити та плакати," - ніхто і нікого не бив (а варто було б). Єдине насильство яке було на полі це груба і жорстока гра гравців Дзвиняча (як наслідок один з гравців вже попрощався з футболом) а суддя в свою чергу замість того щоб присікати грубощі тільки "підливав масла у вогонь".


3 AvB  
Хоч я не бачив матчу взагалі, але повністю на стороні Figo. Figo написав - "Але ж ніхто небіг стадом його бити та плакати...". Я б взагалі заборонив грати футбол у тих селах, де вболівальники, або футболісти позволяють собі застосовувати фізичну силу!ЦЕ ЩО ЗА ДИКУНИ? ТА ПОВИБІГАЙТЕ З АВТОМАТАМИ І ПОРОЗСТРІЛЮЙТЕ ВСІХ, А ПОТІМ ЗАБИЙТЕ ГОЛ - І БУДЕТЕ ТІШИТИСЯ - "МИ ВИГРАЛИ". Де тут ви бачите футбол? Бридко коли граєш, а якесь г..но, яке ніколи не грало, і не бачило а починає розказувати, як потрібно "жити у його селі" під час матчу! За будь-яку фізичну силу ДИСКВАЛІФІКОВУВАТИ стадіони до кінця сезону!!!!!!!!!! Бо дикун, коли був дикуном, таким і залишиться назавжди! Коли команда грає в футбол, її ніякий суддя не зламає.

2 Figo  
Спочатку треба показати хоть якусь гру, а потім обговорювати суддівство і ставити безглузді питання!!!! Михайло Іванович теж міг призначити сто процентовий пенальті в ворота Підгіря у грі Підгіря-Дзвиняч? Що доречі могли підтвердити ті ж "вболівальники зі стажем". Але ж ніхто небіг стадом його бити та плакати, звинувачуючи когось у свої же безпорадності! Грай у футбол, забивай і ніяке суддівство не стане на заваді!!!! Удачі!

1 jack  
Балаш - клоун. Такого суддівства як він продемонстрував у неділю у грі Космач-Дзвиняч навіть вболівальники зі стажем непамятають. Є ряд питань: 1)чому голова федерації займається суддівством (постійна "відмазка" - через брак суддів); 2) чому постійно Балаш "тягне" Дзвиняч? (чи не через сімейний бізнес у даному селі?).

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]