MENU
Головна » 2014 » Березень » 30 » Кубок федерації 2014 - результати групового турніру (дорослі)
22:12
Кубок федерації 2014 - результати групового турніру (дорослі)

Дорослі 

30 березня (неділя)




 

Група А (Старі Богородчани)

Саджава – Глибоке 2:1

Старі Богородчани – Гринівка-Нивочин 2:0

Гринівка-Нивочин – Саджава 2:0

Глибоке – Старі Богородчани 1:0

Гринівка-Нивочин – Глибоке 0:1

Старі Богородчани – Саджава 1:3




 

  1. Саджава: 5-4; 6 очок
  2. Глибоке 3-2; 6 очок
  3. Старі Богородчани: 3-4; 3 очки
  4. Гринівка-Нивочин: 2-3; 3 очки




 

Арбітри: А.Вербовський (Богородчани), В.Тимощук (Підгір’я)




 

Група Б (Грабовець)

Підгір’я – Горохолина 1:2

Грабовець – Іваниківка 1:0

Іваниківка – Підгір’я 1:2

Грабовець – Горохолина 0:0

Іваниківка – Горохолина 3:0

Грабовець – Підгір’я 0:1




 

  1. Підгір’я: 4-3; 6 очок
  2. Грабовець: 1-1; 4 очки
  3. Горохолина: 2-4; 4 очки
  4. Іваниківка: 4-3; 3 очки




 

Арбітри: С.Колесніков (Старуня), І.Фафлей (Старуня)




 

Група В (Дзвиняч)

Монастирчани – Раковець 1:2

Дзвиняч – Старуня 0:0

Раковець – Дзвиняч 0:0

Солотвин-2 – Монастирчани 0:0

Дзвиняч – Солотвин-2 3:0

Старуня – Раковець 1:0

Солотвин-2 – Раковець 4:1

Старуня – Монастирчани 0:1

Солотвин-2 – Старуня 0:1

Дзвиняч – Монастирчани 0:0




 

  1. Старуня: 2-1; 7 очок
  2. Дзвиняч: 3-0; 6 очок
  3. Монастирчани: 2-2; 4 очки
  4. Солотвин-2: 4-5; 4 очки
  5. Раковець: 3-6; 4 очки

Арбітри: М.Кривко (Богородчани), Ю.Сташко (Підгір’я)




 

Група Г (Богородчани ЗОШ №2)

Космач – Солотвин-1 0:6

Глибівка – Росільна 2:0

Космач – Глибівка 0:2

Росільна – Солотвин-1 0:1

Космач – Росільна 1:2

Солотвин-1 – Глибівка 1:1




 

  1. Солотвин-1: 8-1; 7 очок
  2. Глибівка: 5-1; 7 очок
  3. Росільна: 2-4; 3 очки
  4. Космач: 1-10; 0 очок

Арбітри: А.Кривко (Богородчани), М.Цимбала (Івано-Франківськ)




 

До фіналу увійшли: Саджава, Підгір’я, Старуня, Солотвин-1.

Категорія: Кубок федерації 2014 р. | Переглядів: 1320 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 17
17 mms2r  
дві ліги мусить бути!

16 Edmar  
зробіть дві ліги!!!!

15 ffu  
А я вже знаю жеребкування кубка федерації на наступний рік. Одна із підгруп серед дорослих буде у Саджаві або Ст. Богородчанах.Де виступатимуть, ану вгадайте хто? Звичайно ж Саджава, Ст. Богородчани, Глибоке, Гринівка-Нивочин.Шановна федерація і президент! Скільки можна цей цирк називати жеребкуванням, коли із року в рік на кубок федерації одну із підгруп складають одні і ті ж самі команди?

14 Bomba  
Для пана 243. Гравці, які станом на 30.03 14 ніде не заявлені мають право грати де хочуть і не вийняток, що і в ЧР вони допомагатимуть Глибокому. Прикладом є гравці Газовика і ті, що виступали за ін. райони підсилювали команди. Районна приписка діє у волейболі.

13 243  
BOMBA про які ти санкції говориш???тоді які санкції до глибокого мають бути прийняті за те що ви привезли пів фізькультурного???

12 ФІФА  
За що СБ і Саджаві має бути стидно?СБ випустили не основний склад з декількома юнаками в основі от і сильніша команда Саджава їх перемогла.

11 ---  
На рахунок одної чи двох ліг. Всі команди в рівних умовах, фінансів треба не набагато більше, так що не треба ля-ля. А хто сцить грати одну лігу з сильними хорошими командами, та нехай не заявляється і грає товариські ігри і комерційні турніри. Якби було 16-17 команд, то можна говорити про дві ліги:8-8 або 9-8. А так 8-7 ніхто не хоче грати, що ми бачили вже минулого сезону, коли було дуже багато нарікань майже від всіх команд. Наскільки я розумію, то Маркова грати не буде і Підгір'я з Космачем автоматично влізлися б в першу лігу, тому тут не проглядається лобіювання інтересів якоїсь "конкретної" команди. А рахунок договірних матчів: "не пойман - не вор!", так шо ніхто від цього не застрахований, таке трапляється і на набагото вищому рівні, шо говорити про район. Але афішувати це потрібно, нехай Старим і Саджаві буде СТИДНО.

10 діма  
Бомба: Я пам'ятаю як в Підгір'ї одного року проводився Кубок Перепічки і в матчі Грабовець - СБ теж відбувалося "шоу", воротар Грабівця сам собі забив гол, а команда СБ не давала йому це зробити.. В Результаті обидві ці команди були зняті з розіграшу кубка

9 22:27  
Схоже що Кривко не залишив суддівство. Яскравий приклад Група В (Дзвиняч)
Арбітри: М.Кривко (Богородчани), Ю.Сташко (Підгір’я)

8 Bomba  
Цьогорічна зона в СБ включала рівносильні команди, про що засвідчують результати особистих зустрічей. Футболісти змагалися в напруженій, жорсткій боротьбі не жаліючи ні себе ні суперника.
Проте футбольне свято зіпсували відвертим "договорняком" команди Саджави і СБ. Ситуація в групі склалася так, що для виходу команди Глибоке у фінальну стадію кубка достатньо було, щоб СБ зіграли хоча б унічию. Реально сильша місцева команда вже на початку зустрічі вела в рахунку, забивши гол, ,якого по сценарію не повинно було бути (судячи з поведінки гравця який забив). І почалося ШОУ, про яке гидко писати...Спостерігаючи за поведінкою саджавських болєл, які попередньо "провели домовленості" з СБ, диву даєшся, який кайф отримиують насправді футбольні люди від того, як їхня команда реалізовує 1 з 5-ти виходів 1 на 1, не забиває пенальті, маже з 5-7 метрів і ін.
Такої подяки за підтримку СБ у фіналі кубка і супер кубка Глибоке не чекало. Спасибі! Показавши себе насправді ви, як мінімум. групу вболівальників втратили.
Дивлячись на назву турніру і його посвяту Небесій Сотні, є пропозиція подібні ігри присвячувати путінській окупації або колишньому гаранту і не трясти гробами героїв.
Щоб у читачів не склалося враження, що вище написане-емоції після прольоту Глибокого повз фінальну частину скажу, що таких завдань ніхто не ставив! Але якщо так складалися обставини, то не потрібно ігнорувати спортивним принципом чесної гри.
А тепер до БРФФ
1. Які санкції передбачені за договірні матчі?
2. Які дії повинен чинити арбітр, коли його впродовж цілої гри криють матом і погрожують розправою?
3. Які УМИ і під чию диктовку складають календар кубкових ігор, якщо вже котрий рік поспіль остання гра групи СБ- Саджава, дві підряд гри грають лише Глибоке і Гринівка?
4. Якого штатного арбітра ви закріпите за домашніми іграми Саджави адже відомо, що М. Кривко залишив суддівство?

7 діма  
Балаш добрий психолог і він зможе зараз більшість переконати в доцільності проведення чемпіонату в одній групі. Наслідки скільки команд завершить чр його мало цікавлять. Заробітчани, які прийшли з області заробити в районі також зацікавлені щоб було матчів по більше і будуть тролити щоб була 1 ліга

6 Mr  
Роман тут навіть не потрібно ніяких розрахунків фінансових можливостей. Все що потрібно щоб керівництво федерації поспілкувалось із представниками кожної із команд. Нехай і в телефонному режимі. Цього буде достатньо. Кожен представник вже зараз на 100% може сказати чи зможе він провести чемпірнат !!!!! Це Факт!!!!
Тепер 777: Минулого року останньою командою в турнірці була Горохолина. По регламенту передостання має грати стиковий матч із 2-ю командою 2-ї ліги. Зараз виходить що це Підгіря і Космач.

5 777  
А на рахунок кількості ліг то я думаю що там вже все ясно. Не вірю я в те що Балаш пошле своє Підгір'я, підігріте грошима, коментаторами і "вихователями" суддів типу Патріка і Мотуза грати в другу лігу.

4 роман  
як там на рахунок кількості ліг? Звертаюся до вас п.Балаш проаналізуйте фінансові можливості кожної команди, щоб не вийшло так, що чемпіонат із 15-16 завершить 8-10 команд. Не експериментуйте, а дивіться реально на стан справ...

3 777  
Не знаю нах.. взагалі було робити групу в Грабівцях і уродуватись на цьому з дозволу сказати "футбольному" полі. Два гравці не дограли турнір і отримали травми через те що приземляючись не змогли вгадати де горб де яма де взігалі п... і покрутили собі голіностопи??? sad angry

2 Dinammo  
Про сьогоднішні матчі в с.Грабовець. Погода гарна, футбольний настрій у всіх хороший. Все йшло до логічного завершення цього футбольного дня, якби... Якби такий собі Андрій Мискоглід (Чібан) не вчудив один зовсім не спортивний вчинок за 8хв до закінчення матчу Грабовець-Підгір'я. Коротко про сьогоднішній склад команди Підгір'я: команда сьогодні добре укомплектована. По складу- Підгір'я+"Газовик", а саме (Мотуз, Руснак, Канюк та ін.). Претензій немає- Регламент не дозволяє. Отже, останній матч, який вирішував хто виходить далі (Грабовець 4очки, Підгір'я-3 очки). Підгір'я по майстерності та укомплектації на голову вище, але забити їм ніяк не вдаєтьтся. І тут в середині другого тайму цей вищезгаданий вболівальник Чібан вирішив, що Підгір'я не може забити через бокового арбітра і полетів на нього. Від вболівальників Грабовець довго реакції не прийшлось чекати.. Після 5хв потасовки завдяки розумним людям вдалося розрулити ситуацію. Ось вам і тітушка-провокатор. Радує те, що за цим всім спостдрігав і сам голова федерації Балаш Р. Сподіваюся, що федерація правильно відреагує на вчинок цього неадеквата

1 CJMNA  
Старі Богородчани позорники. Нагло злили гру Саджаві

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]