MENU
Головна » 2014 » Березень » 26 » Кубок федерації пам’яті героїв «Небесної сотні» 2014 р.
22:58
Кубок федерації пам’яті героїв «Небесної сотні» 2014 р.

Кубок федерації пам’яті героїв «Небесної сотні»

2014 р.



 

Юнаки

29 березня (субота)

Початок 11.00

Група А (Саджава)

Старі Богородчани – Глибоке

Саджава – Гринівка-Нивочин

Гринівка-Нивочин – Старі Богородчани

Глибоке – Саджава

Гринівка-Нивочин – Глибоке

Саджава – Старі Богородчани



 

Група Б (Горохолина)

Грабовець – Підгір’я

Горохолина – Іваниківка

Іваниківка – Грабовець

Підгір’я – Горохолина

Грабовець – Горохолина

Підгір’я – Іваниківка



 

Група В (Старуня)

Дзвиняч – Монастирчани

Старуня – Раковець

Монастирчани – Старуня

Солотвин-2 – Дзвиняч

Старуня – Солотвин-2

Раковець – Монастирчани

Солотвин-2 – Раковець

Дзвиняч – Старуня

Раковець – Дзвиняч

Солотвин-2 – Монастирчани



 

Група Г (Глибівка)

Космач – Солотвин-1

Глибівка – Росільна

Космач – Глибівка

Росільна – Солотвин-1

Космач – Росільна

Солотвин-1 – Глибівка



 

Примітка:

У зонах з 4-ма командами тривалість матчів по 30 хв. (два тайми по 15 хв.). У зонах з 5-ма командами тривалість матчів 20 хв. (2 тайми по 10 хв.).



 

Дорослі

30 березня (неділя)

Початок о 12.00



 

Група А (Старі Богородчани)

Саджава – Глибоке

Старі Богородчани – Гринівка-Нивочин

Гринівка-Нивочин – Саджава

Глибоке – Старі Богородчани

Гринівка-Нивочин – Глибоке

Старі Богородчани – Саджава



 

Група Б (Грабовець)

Підгір’я – Горохолина

Грабовець – Іваниківка

Іваниківка – Підгір’я

Грабовець – Горохолина

Іваниківка – Горохолина

Грабовець – Підгір’я



 

Група В (Дзвиняч)

Монастирчани – Раковець

Дзвиняч – Старуня

Раковець – Дзвиняч

Солотвин-2 – Монастирчани

Дзвиняч – Солотвин-2

Старуня – Раковець

Солотвин-2 – Раковець

Старуня – Монастирчани

Солотвин-2 – Старуня

Дзвиняч – Монастирчани



 

Група Г (Богородчани ЗОШ №2)

Космач – Солотвин-1

Глибівка – Росільна

Космач – Глибівка

Росільна – Солотвин-1

Космач – Росільна

Солотвин-1 – Глибівка



 

Примітка:

Тривалість матчів у зонах з 4-ма командами 40 хв. (2 тайми по 20 хв). У зонах з 5-ма командами тривалість матчів 30 хв. (2 тайми по 15 хв.).



 

У фінал виходять 4 переможці зон як у юнаків так і в дорослих.



 

Фінальні ігри відбудуться: 5-го березня (субота) юнаки, 6 квітня (неділя) дорослі.



 


 
Категорія: Кубок федерації 2014 р. | Переглядів: 1137 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 9
9 andrijko12  
ДЗВИНЯЧ 2-1 МОНАСТИРЧАНИ
СТАРУНЯ 3-0 СОЛОТВИНА
СОЛОТВИНА 0-1 ДЗВИНЯЧ
МОНАСТИРЧАНИ 0-4 СТАРУНЯ
СОЛОТВИНА 1-0 МОНАСТИРЧАНИ
СТАРУНЯ 2-1 ДЗВИНЯЧ

ОТЖЕ)

1-СТАРУНЯ-9 оч
2-ДЗВИНЯЧ-6 оч
3-СОЛОТВИНА-3 оч
4-МОНАСТИРЧАНИ-0 оч

8 діма  
Я з с.Грабовець. нам було постійно фінансово важко як і більшості команд району. На сільску владу сподіватися- в нашому випадку не доцільно. В цьому році витрати вдвічі, а то й втричі зростуть якщо одна ліга. Так, що ми ще не знаємо 100% чи будемо приймати участь в чемпіонаті, бо фінперспективи не бачимо на цей рік...

7 ffu  
В неділю стартує чемпіонат Тлумацького району де у вищій лізі буде брати участь 15 команд.

6 AvB  
Минулого року так було. І тут я бачу на кубку Федерації є 17. Якщо Солотвин-1 не буде - то 16. А Маркова?

5 AsA  
14 команд, які дві ліги??????????????

4 AvB  
Підтримую проведення чемпіонату у 2-х лігах

3 Mr  
Не думаю, що це буде виходом. Судді також люди. Вони можуть просто відмовитися судити. А бажаючих там мало. А без них неможливо. Вихід - просто потрібно робити 2 ліги

2 ffu  
Одна із можливих статей економіх це врізати видатки на суддів

1 Mr  
Прошу звернути увагу на дане повідомлення і ОБОВЯЗКОВО реагувати на нього, коментувати і т.д. НЕЗАЛЕЖНО від того - підтримуєте ви це чи ні!!!!!!!! Дуже хотілось , щоб кожен хто прочитає обов’язково написав свій комент (підтримка чи непідтримка).
Скоро у нас стартує новий футбольний сезон. Зараз є приблизно 15 команд і йдуть такі слухи що цьогорічний сезон планується провести в одній лізі. Дуже прошу звернути увагу федерації на той факт, що не всі можуть собі це дозволити фінансово. Це виходить десь приблизно 28 матчів (не враховуючи кубка і комерційних турнірів). Якщо брати середню вартість проведення одного матчу 250 грн то (минулого року і тепер) для того щоб зіграти 14 турів(у вищій лізі) було потрібно 3500 грн(не враховуючи кубків). І це було дууууже важко! Добре коли в селі є людина яка одна може тримати команду, а коли таких немає, то кошти виділяли підприємці, с/ради, чи Голови сіл «збирали» із підприємців. Звичайно ніхто не радий віддавати свої кошти на футбол, але з «горем пополам» це якось відбувалось минулого року. Тепер хочу звернути увагу на події які пройшли у нас в країні. Після цього виріс курс долара!!!! Всі знають що багато товарів і послуг які у нас продаються прив’язані до курсу долара – це пов’язано із здорощенням бензину, а через нього і всіх товарів та послуг які продаються. Тобто, тепер ті люди-підприємці, які хоча б частково допомагали сільському футболу у певній мірі втрачають доходи, тому що зараз менша купівельна спроможність громадян – є моменти затримки зарплати іт.д
На сьогодні виходить так, що за ті кошти якими можна було провести минулий весь сезон – можна буде зіграти тільки перше коло. Тепер ще одне!!!!! 25 травня у нас будуть президентські вибори. Так як зараз в Державній казні порожньо, держава буде старатися якнайменше виділяти кошти на спорт. Це означає, що в першу чергу будуть виділятися кошти на проведення виборів, виплату зарплат пенсій і т.д. а потім вже на культуру та спорт – і ЦЕ НОРМАЛЬНО!!!!! Це означає що кожен голова с/ради отримає завдання підготуватись та провести вибори. І звичайно що в першу чергу с/рада буде виділяти кошти на вибори бо це є НЕОБХІДНІСТЬ ДЛЯ НОРМАЛЬНОГО ФУНКЦІОНУВАННЯ ДЕРЖАВИ! І це означає що всі кошти, які б могли хоч трохи бути акумульовані для села і його потреб - у повному обсязі підуть на проведення виборів (підготовка дільниць, оплата зарплати виборчим комісіям). Виходить, що все фінансове навантаження падає на «місцевий бізнес». Вже писав про зростання ціни на бензин, це означає - що і виїзд команди буде дорожчим тому, що перевізники також не будуть працювати в збиток.
Останні 2 роки ми проводили чемпіонат у двох лігах і все нормально пройшло. На даний момент добавилась ще одна команда. Фінансове навантаження виросло у 2 рази. Є ризик того, що деякі команди не зможуть повноцінно провести цей чемпіонат (не говорячи про кубок, який напевне буде проводитися тільки по четвергах). Тому пропоную цього року провести чемпіонат у двох і лігах і 100 % чемпіонат буде закінчено, нічим не ризикувати, ніж проводити одну лігу і є ризик закінчити чемпіонат без деяких команд (як було минулого року).
Тому прошу Федерацію в особі її голови Романа Балаша поспілкуватися з усіма представниками команд відносно проведення чемпіонату! Вони як ніхто добре знають звідки беруться гроші на футбол і вже можуть дати відповідь чи зможуть провести 30 матчів в сезоні. Якщо більшість виступить за одну лігу – немаю нічого проти!!!!! Але якщо більшість проти однієї ліги, то давайте трохи слухати людей. Не робіть спорт у районі комерційним. Зараз настали трохи не ті часи щоб заробляти на спорті. Подібні речі потрібно готувати ще за рік до початку чемпіонату. Прохання до адміністратора сайту – Назара: по-можливості розмістити на сайті голоси представників команд - хто за і проти проведення в одній лізі. А також ОБОВЯЗКОВО ДОНЕСТИ дане повідомлення до керівництва федерації. Прошу всіх активно коментувати дане повідомлення. Проблему потрібно вирішувати до початку чемпіонату, щоб потім не було пізно. Дане повідомлення буду розміщати під будь-якою новиною на сайті. Прошу всіх коментувати дану ситуацію!!!!!!!!!!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]