MENU
Головна » 2011 » Червень » 23 » Матчі відповіді чвертьфіналу Кубка району 2011 (дорослі)
11:03
Матчі відповіді чвертьфіналу Кубка району 2011 (дорослі)

Дзвиняч - Богородчани 0:1 (С.Струтинський, 76)

Перший матч: 0:0

Арбітр: М.Попух (Івано-Франківськ)


Іваниківка - Старі Богородчани 1:1 (Вол.Вас. Гаргат, 80 - А.Говдяк, 58). Вилучення: В.Слободян (Іваниківка).

Перший матч: 1:2

Арбітр: Я.Кавка (Івано-Франківськ)


Глибоке-Хмелівка - Маркова-Бабче 1:1 (Ю.Загірняк, 85 - Т.Заборський, 76). По пенальті 4:5.

Перший матч: 1:1

Арбітр: Ю.Сташко (Підгір'я)


Росільна - Горохолина 1:2 (І.Паливода, 59 - Д.Паламарчук, 65, І.Тимків, 73). Гра була припинена на 85 хвилині.

Перший матч: 1: 4

Арбітр: Р.Мартинюк (Старі Богородчани)


У півфінал ввійшли:

Старі Богородчани

Богородчани

Горохолина

Маркова-Бабче

Півфінальні матчі відбудуться 21 і 28 липня

Категорія: Кубок району 2011 | Переглядів: 1395 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 23
23 GOL  
Дякую за інформацію.

22 БОДЯ  
дзвиня-богородчани
4:3(3:1)

21 GOL  
Як зіграли Дзвиняч - Богородчани?

20 azzerz  
СБ-Грабівці:3-2.(14-0)

19 bigunvs  
Гринівка-Солотвин 4:1 (1:4)

18 PvD  
Іваниківка-Підгір*я 1:0 (7:0)

17 azzerz  
Які санкції можуть бути застосовані щодо росільної за влаштовану бійку на стадіоні?

13 Майкл  
Коли буде жеребкування КР?

15 naz_forever  
Жеребкування відбудеться на початку липня

12 AvB  
Цю проблему потрібно було порушувати ще до першого чвертьфінального матчу (Маркова - Глибоке). Хто тепер буде в півфіналі виступати - Підгір'я чи Глибоке? І Підгір'я також несерйозно поставилось до матчу-відповіді 1\8 фіналу. Судячи по результату там юнаки грали... В чемпіонаті за підставки з Маркови можна очки зняти, а в кубку на даний момент хіба що штраф. Тепер пізно Маркову знімати.

11 azzerz  
Справді чому результат матчу Богородчани-Маркова анульовано,а чому маркову не зняли з кубка?

16 naz_forever  
Окрема думка стосовно участі в чемпіонаті гравців, які заявлені за 2-ві і більше команд:
Якщо говорити про матчі кубка району і чемпіонату взагалі то повністю підтримую думку Миколи Васильківа, тренера ФК „Тепловик” Івано-Франківськ: „На мою особисту думку: команді за котру грає гравець, заявлений у іншій команді потрібно зараховувати поразку одразу ж після виявлення факту порушення, а гравця – дискваліфіковувати. Нехай тренери команд та президенти слідкують самі за своїми футболістами. Адже вони зачасту самі знають про ігри футболіста на боці, але свідомо йдуть на порушення заради результату. Тому не можна давати їм спуску, адже від цього потерпає місцевий футбол”.
Тепер детальніше про матч Маркова-Бабче – Підгір’я. Так, Підгір’я програло з рахунком 10:1 (А.Мариневич, 5, 26, М.Огерук, 19, 66, І.Яків’як, 40, 74, 80, 82, М.Данилюк, 57, В.Процюк, 88 – С.Крайник, 31). В цьому матчі гравець І.Яків’як забив 4 голи, при цьому він уже був заявлений (ще до початку сезону ЧР 2011) за команду Ніка (Івано-Франківськ). Тобто, офіційний представник команди Маркова-Бабче свідомо, завідомо знаючи про те, що уже при заявочній кампанії порушує регламент заявляє гравця який грає за іншу команду. При цьому це команда не якогось віддаленого села в іншому районі, а команда яка виступає в обласному чемпіонаті. Тобто, про гравця рівня області в селі знають всі, тим більше керівництво команди. Це уже свідчить про несумлінне виконання норм чинного регламенту саме керівництвом команди.
Що стосується Підгір’я, яке вчасно не подало протест на матч, то слід зазначити, що керівництво команди на відміну від представників команди Маркова-Бабче не знало, не могло і не повинно було знати про те, що в команді суперника грає гравець з чемпіонату області.

Такі понятійні критерії, як «знав» і «міг знати» можуть дістати неоднозначне тлумачення, а відтак це може мати юридичне значення для кваліфікації особи добросовісною чи недобросовісною.
Відмінність між цими поняттями, очевидно, полягає у ступені обізнаності про неправомірність заявлення гравця, а також у ступені вини команди суперника. У випадку команди Маркова-Бабче дії керівництва містять ознаки умислу, що порушують інтереси інших осіб.
Взагалі ж під поняттям «знав» слід розуміти не лише безпосередню обізнаність особи в тому, що вона заявляючи такого гравця, який не наділений правом на участь в чемпіонаті району не просто порушує регламент, а й водночас усвідомлює факт порушення своїми діями прав іншої команди.
Вину команди Маркова-Бабче і гравця доведено за результатами розгляду протесту команди Богородчани. Тобто встановлено факт, який має юридичне значення не тільки для команди Богородчани, але і для всіх учасників районного чемпіонату. Якщо брати до уваги чемпіонат району, то відповідні санкції до команди Маркова-Бабче уже застосовані, що ж стосується Кубка району, то застосування подібних санкції в рамках цього турніру є неможливим, адже тут не застосовуються категорії визначення переможця аналогічні чемпіонату району. Тобто зняти очки з команди не можливо. Тому, у випадку виявлення факту порушення регламенту під час розіграшу Кубка району слід застосовувати санкцію, що передбачає зняття команди з участі в турнірі.
А тому, так як термін подання протесту Підгір’ям пропущений з поважних причин, то наявні всі підстави для поновлення такого терміну, хоча регламентом ця норма і не передбачена, що свідчить виключно про недосконалість цього документу. В даному випадку на мою думку слід застосовувати загально-правові норми законодавства України, що регулюють відповідні правовідносини.
Справедливо було б зазначити, що поновлення такого терміну має на меті, перш за все, захист інтересів всіх учасників районного чемпіонату і команди Підгір’я зокрема, а вже в другу чергу - покарання винної особи – керівництва команди Маркова-Бабче.
Негативні правові наслідки, що могли б настати у випадку реалізації вищесказаного цілком обґрунтовані, адже особи, вчинили протиправні дії. Застосування санкцій до осіб, які свідомо порушують чинне законодавство, є виправданим адже порушено порядок оформлення заявочної документації, за що регламентом в розділі VIII передбачено відповідальність.

10 Volod  
Пишу ще один раз.09.06.2011.В кубковій грі Маркова-Підгіря гравець Маркови Яківяк забиває чотири голи.Він заявлений за Ніка-Динамо.Чому Маркова продовжує брати участь в кубку району?Куди дивиться федерація?

14 naz_forever  
В своїй роботі Федерація керується регламентом проведення змагань. Згідно регламенту:
VI. ПРОТЕСТИ

6.1. Тренер футбольної команди зобов'язаний негайно після
закінчення гри попередити арбітра про подання протесту. Мо
тиви подачі протесту зі слів тренера команди обов'язково фіксу
ються арбітром у рапорті арбітра.
6.2. Арбітр у разі подачі протесту зобов'язаний терміново,
до 10-ї години наступного дня після матчу, представити у БРФФ
письмове пояснення щодо протесту.
6.3. Протест у рапорті арбітра повинен бути підписаний тре
нером команди, яка подала протест.
6.4. Про подання протесту арбітр матчу зобов'язаний повідо
мити іншу сторону.
6.5. Команда, яка подала протест, зобов'язана представити
у КДК БРФФ вичерпно вмотивовану суть протесту наступного
після матчу дня до 15-ї години. В іншому випадку протест на
засіданні КДК БРФФ не розглядається.
6.6. Протести розглядаються КДК БРФФ після оплати гро
шового обов'язкового внеску у розмірі 150 грн. Якщо протест
задоволений, то 75% грошового обов'язкового внеску повертається команді, яка подавала протест. Неоплачені протести
не розглядаються.
6.7. Несвоєчасно подані та не зафіксовані у рапорті арбітра
протести не розглядаються.
З вищенаведеного випливає, що тренер (представник) команди зобов'язаний вчасно здійснити необхідні дії для подачі протесту. Федерація не вправі самостійно здійснювати дії, якщо на те немає волі керівництва команди. Що стосується гравця Яків'яка та команди Маркова-Бабче в цілому, то слід зазаначити, що гравець дискваліфікований, а його карточка знаходиться в Федерації. На команду накладено штрафні санкції за результатами подачі протесту командою Богородчан та доведеності фактів, що в ньому зазначені. Це офіційна позиція федерації.
Свою особисту думку з цього приводу викладу в окремому комантарі.

9 Спорт  
Вболівальники чи гравці били?

8 Skrillex  
Дике село(((

7 toi  
Так, це правда!!

6 AvB  
Що там в Росільній сталось? Кажуть, не дограли матч і гравців Горохолини побили.

5 Анонім  
killer: А коли кубок Перепічки?

4 Skrillex  
кубок Перепічки Аноніст)(ой перепрошую Анонім) biggrin

3 Анонім  
Чому півфінал аж у липні?

1 Тарас  
гол за Бабче забив не Завадський а Заборський Тарас......

2 naz_forever  
Молодець. Оперативно.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]