MENU
Головна » 2010 » Червень » 10 » Перші чвертьфінальні матчі Кубка району 2010 (юнаки)
12:32
Перші чвертьфінальні матчі Кубка району 2010 (юнаки)

"Каменяр" Іваниківка - ФК "Глибоке" 6:3 (І.Якубів, 5, 27, 65, А.Гринишин, 10, І.Доцяк, 38, 54 - В.Романів, 41, Н.Дутчин, 57, С.Василевський, 67). Вилучення з поля: Р.Гринишин (Іваниківка).

Арбітр: Р.Балаш

"Бистриця" Підгір'я - ФК "Старуня" 2:2 (О.Захарчук, 2, П.Дмитрів, 40 - А.Купчак, 46, 50)

Арбітр: А.Вербовський

"Карпати" Старі Богородчани - ФК "Саджава" 1:1 (Н.Челепіс, 48 - С.Кравчук, 8)

Арбітр: В.Кугук

ФК "Дзвиняч" - ФК "Космач" 1:2 (М.Красілич, 50 - В.Бабінський, 30, В.Ярич, 69)

Арбітр: Б.Івасюта



Категорія: Інформфутбол | Переглядів: 838 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 6
6 Ivan Dmytryshyn  
MW норовить всім свистка до рота тикнути. Чи не суддя заникався серед наших лав? Спокійніше коментуйте, а то патріот суддівства району відгукнеться про Вас, так як про мене в обговоренні гри за 30 травня. ВСІМ ПО СВИСТКУ!!!!!!!!!!!! СВИСТІМО РАЗОМ!!!!!!!!!

5 naz_forever  
Всі коментарі з сайту передаються до федерації.
P.S. ненормативна лексика видаляється, або замінюється пробілами. Будьте ввічливі, нас читають не лише в нашому районі.

4 Петро  
MW на мою думку - ти _______ проти вітру, менше з тим!!!!!!!!!!!! Щодо, взяти свисток і йти судити - я не суддя і того не вроджений , щоб судити!!!! А люди які беруться до судівства повинні взвішати всі за і проти, і принайнамі серйозно до того відноситися!!!!!

3 Петро  
Пане Р.Балаш виставіть будь-ласка на сайт звіт по грошових витратах (надані вам командами за заявку в чемпіонаті та ГО "Наш край") за проведний чемпіонат району 2009, Кубки федерації та району 2009 ??? для більшої прозорості вашої діяльності на посаді голови федерації !!! Коли будуть скликатися чергові збори Богородчанської районної федерації футболу? Виникло ряд питань які потребують негайного вирішення - особливо СУДДІВСТВО !!!!!!!!!!!!!!!!!

2 MW  
А чого б це ПЕТРУ не взяти свисток і не вийти в поле та й посудити натверезо.Бо ________ за вітром усі вміють,а ти дружок посюсяй проти ,побачимо на скільки пари стане...

1 Петро  
В Дзвинячі матч юнацьких команд не завершився, не розумію чому виставлений рахунок? Хіба федерація не розглядатиме інцидент, що стався на футбольному полі (на мою думку з вини арбітра, який , як то кажуть чи з будуна був , чи ще п"яний - чи ще не виходив із затяжного запою)? Скажіть будь-ласка пане Р.Балаш де ви берете таких суддів? І навіщо організовувати кубки, якщо немає коштів, тобто для запрошення обслуговування матчів кваліфікованими суддями! а то виходять на поле, ще добре не протверезівши від алкоголю і влаштовують цирк (В. Кугук та Б.Івасюта)!!!! ГАНЬБА!!! а ще рахуємся як одні з кращих федерацій в області !!!
P.S. Назар, якщо ти прочитаєш це повідомлення, візьми його до уваги при наступній розмові з головою федерації!!! В гіршому випадку можна буде звернутись до обласної федерації, нехай в майбутньому оцінюють роботу федерації з об"єктивної сторони.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]