MENU
Головна » 2010 » Серпень » 8 » Результати 16-го туру
22:33
Результати 16-го туру

"Бистриця" Підгір"я - ФК "Маркова-Бабче"

Дорослі 5:2 (Т.Дмитрів, 4, А.Мискоглід, 6, 44, А.Татарський, 43, В.Онуфрак, 72 - Ю.Огера, 42, І.Іванчук, 71).

Юнаки 0:2 (С.Урсу, 37, В.Михайлюк, 70).

Арбітр: М.Возний (Богородчани)

"Сокіл" Лесівка-Нивочин - ФК "Грабовець"

Дорослі 0:2 (І.Мельник, 55, С.Грабовецький, 75).

Юнаки 4:0 (Р.Головенко, 12, 20, Н.Пронь, 28, Т.Головенко, 40)

Арбітр: Р.Панчук (Богородчани)

ФК "Богородчани" - "Дружба" Горохолина

Дорослі 7:1 (А.Клебан, 31, 41, І.П"ятко, 47, Н.Поворозник, 49, В.Жирик, 50, 51, Т.Клебан, 85 - Р.Гатич, 81).

Юнаки: 0:3 (І.Климів, 34, М.Удуд, 6, В.Зеленчук, 60)

Арбітр: В.Кугук (Богородчани).

"Каменяр" Іваниківка - ФК "Глибоке"

Дорослі 5:0 (А.Гаргат, 3, М.Катрич, 12, 22,О.Яковів, 34,  І.Фуштей, 37,)

Юнаки: 1:0 (І.Доцяк, 27).

Арбітр: Р.Мартинюк (Старі Богородчани)

"Карпати" Старі Богородчани - ФК "Старуня"

Дорослі 0:0

Юнаки 3:1 (Вад.Момот, 46, Н.Челепіс, 61, Вол.Момот, 70, В.Карпенко, 61 (автогол)).

Арбітр: Р.Балаш (Підігр"я).

ФК "Космач" - ФК "Саджава"

Дорослі 0:1 (М.Яців, 1)

Юнаки 2:0 (В.Ярич, 35, Н.Герин, 70).

Арбітр: А.Кривко (Старі Богородчани)


Бомбардири:

Дорослі: В.Херманюк (Космач) - 22 голи, М.Катрич (Іваниківка) - 15 голів, А.Сисак (Космач) - 12 голів, І.Середюк (Саджава), М.Гловлюк (Дзвиняч) - по 11 голів, М.Яців (Саджава) - 10 голів.

Юнаки: А.Кецман (Підгір"я) - 11 голів, С.Криховський (Саджава), М.Качківський (Старуня) - по 11 голів, І.Тимків (Горохолина), С.Кравчук (Саджава) - по 9 голів.

Категорія: Інформфутбол | Переглядів: 1357 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 36
36 @Iгарьок@  
Коли відбудить 17 тур.Будуть матчі у четвер.

35 Ivan Dmytryshyn  
Дякую за підказку

34 Rowan  
23 Ivan Dmytryshyn
(10.08.2010 23:44)
''не грамотна, вулична шантрапа...''

''Неграмотна'' в цьому випадку пишеться разом. Кому після ''неграмотна'' ставити не треба, оскільки йде опис ''шантрапи'' з різних сторін.

Нічого особистого, але ти, як бачиш, також не дуже грамотний (2 помилки в реченні на 3 слова:))

Мораль: не шукай скалку в очі ближнього... :)


33 rabot nik  
для "незалежного-(анг)" щоб поставити оцінку суддям,тут на сайті, розумітись у футболі не потрібно

32 Dinammo  
"...тож залишимо те, що є...". "Те, що є" вигідне тільки для однієї команди- Дзвиняча (свій голова федерації, з суддями все налагоджено...).

31 independent  
І ще одне,якщо поглянути на опитування на сайті я побачив що всі судді судять на добру 1,ну деякі на 2,отже виходить що нашому чемпіонату потрібні нові,кваліфікованні судді,але де ж їх взяти,і як не як це ж районний чемпіонат,тож залишимо те що є(добре що хоч воно є),а з часом побачим!!!

30 independent  
Слухайте ,@Ігарьок@ і Dinammo,ви взагалі знахабніли,по-перше,якщо дзвиняцьким футболістам платять за гру,вони мають хоч стимул щоб перемагати,по-друге,при лізі чемпіонів команда була ослаблена і виснажена,адже всіх є злети і падіння і по-третє,що ви як малі діти,щось намагаєтесь доказати свою правоту,а по суті нічого неможити,просто вас давить жаба,що хтось сильніший ніж ви!!!Заспокійтесь і насолоджуйтесь футболом(це всім)!!!

29 AvB  
Дякую за привітання в чаті!!!!!!

28 Volod  
Цікаво які троє людей оцінили роботу судді Панчука на 5.За що?Хіба за видумані результати двох ігор,які насправді не відбулись!

27 @Ігарьок@  
Ще Дзвиняч чемпіон де на фермі.Він доказав на лізі чемпіонів а також на кубку пам'яті Семенчука а то що він виграв Перепічки то там небуло команд щоб показати що Дзвиняч може...

26 Dinammo  
Про гроші та умови: те, що гравці Дзвиняча за матч отримують грошові заохочення, думаю ніхто немає нічого проти (це навіть дуже добре. Таке б в кожному селі). Але коли арбітр окрім своїх 150грн отримує від Дзвиняча ще значно більший гонорар- явище зовсім негативне. Хіба при такому будуть команди в рівних умовах? От на лізі чемпіонів Дзвиняч доказав свою майстерність "перемагати" будучи дійсно в рівних умовах з іншими учасниками.

25 naz_forever  
Я просив би із звинуваченнями в бік один одного звертатися не в коментарі до туру, а писати в приват або хоча б на форумі

23 Ivan Dmytryshyn  
Я так думаю, що не ТВОЄ СОБАЧЕ діло кого я гаджу і як. До тебе звернувся перший раз і більш-менш пристойно. Але до такого ГАЛЬМА пристойно звертатись це вже точно забагато честі. Те, що я з коменту вибрав, ніяк не міняє його змісту. Але, я перепрошую, для такого ГАЛЬМА, як ТИ - це занадто велика наука.
В неті можеш називати себе хоч і Г-НО... Але коли підбиваєш на бойкот, то роби це від себе, а не під тупим псевдо.
Кури бамбук пацан. Не грамотна, вулична шантрапа...

22 Ze Ze  
Я перечитав всі твої коменти і після того як ти гадиш на людей до тебе ще й на ВИ звертатись - це було б не красиво з мого боку. І читаєш ти якось соте через десяте. Фраза "Тим більше що пан Балаш в Старі Богородчани поїхав щоб Дзвиняч комфортно почував себе в лідерах і не дай бог Старі Богородчани не наздогнали" - це набір слів з мого коменту, а як такої фрази не було. Але ти ж тупий... А з кущів кричиш ти, бо крик твій немає ніякого змісту - просто кожного разу одне і те саме. А повними іменами в неті називаються тільки такі при...ки як ти!

21 Ivan Dmytryshyn  
коротко про наступні коменти. Хлопців з інших сіл ніхто не забороняє залучати до футболу. Тим паче, коли ті села не беруть участі в чемпіонати. Це навіть краще, коли можливість пограти мають всі. Яцурак - чемпіон, проте для нобізнаних повідомлю, що в першому колі добру половину ігор він не грав. А стосовно суддівства, то добру половину ігор першого кола судив п.Кривко, котрий, як відомо має тісні родинні зв"язки, а відповідно і свій інтерес з гравцем комавнди ФК СБ. Звідти і висновки - "Кривку не пропускають "лажу" аби витягнути СБ, значить судді заангажовані". Чому ви не афішуєте, що за СБ грає син М. Кривка.
Про гроші вже противно читати. Якщо ви з тайги чи забиття, де в селі немає підприємців, то ніхто вам не винен, що ви безпорадні. Якщо керівництво команди недолуге, то і команда нічого не має. А грають з грошима чи без... Виграйте тоді триндіть. А то це виглядає як реабілітація перед вболівальниками за безпорадність.
Удачі на полі

20 Ivan Dmytryshyn  
Для Ze Ze. На відміну від тебе, я на відміну від ТЕБЕ навряд чи виглядаю тупим. Я своїх опонентів "тупими" не називаю, звертаюсь до них на Ви, знаю, що звертання в українській мові виділяються комами, слова якись, даст і научитесь в укр. мові теж відсутні.

"Беспрєдєл" БРФФ продовжується! Тим більше що пан Балаш в Старі Богородчани поїхав щоб Дзвиняч комфортно почував себе в лідерах і не дай бог Старі Богородчани не наздогнали.

Напевно, все-таки, це Ти ТУПИЙ коли сам собі заперечуєш:

"Ніхто твій Дзвиняч не звинувачує."

От і якщо ти такий крутий, модний весь такий і не тупий, пропонуєш бойкотувати ігри, назвися повним ім"ям, а не ТУПИМ Ze Ze.
Залізти в кущі і з них кричати фас може кожен. Стань справжнім лідером своїх однодумців. Народ хоче знати своїх ТУПИХ героїв в обличчя. Представся. Слабо?


19 Volod  
Прочитавши деякі коментарі на сайті,я подумав ,що медалі за перше місце крім гравців Ф.К. Дзвиняч необхідно вручити голові федерації та Возному М.Ці двоє людей мають свою частку в успіху Дзвиняча.А хто сумнівається в тому ,що Дзвиняч стане чемпіоном подивіться турнірну таблицю та календар наступних зустрічей.До речі як вважаєте:Хто в неділю буде судити Дзвиняч-Підгіря.Як на мене є два варіанти відповіді.1.Балаш Р.М.;2.Возний М.

18 Sheva  
... бо без грошей взагалі не можуть грати

17 Dinammo  
Доповню коментар Sheva: ...без Яцурака і грошей сільського голови М.Волочія...

16 Sheva  
"Чому ж Возний у грі першого туру СБ - Дзвиняч нагло судив за СБ", а Чому Возний вигнав грабовецького а не вигнав дзвиняцького, після чого Дзвиняч виграв? Ivan Dmytryshyn не прирівнюйте Старі Богородчани до Дзвиняча, бо в СБ грають тільки хлопці з села Старі Богородчани і декому взагалі не дозволив грати Балаш, а у Дзвинячі грають хлопці з кілька сіл, і без Яцурака взагалі пародія, а не команда!!! Так для чого ж порівнювати? Грайте і вигравайте! Ніхто вам не завидує! І доречі, СБ не програли, уважніше читайте, і перестаньте писати одинакові, дурні коментарі!!!!!

15 Dinammo  
Назар, а де тих 8 хлопців з основи поділося? Чому вони не грають?

24 naz_forever  
троє дискваліфіковані, один травмований, решта на сезонних роботах

13 Ze Ze  
Ти Іване якись тупий. Ніхто твій Дзвиняч не звинувачує. Даст Бог і ви колись научитесь грати і без допомоги Балаша вигравати.

12 Ivan Dmytryshyn  
Для Ze Ze. Знову програли СБ - винен Дзвиняч. Це просто смішно. Чому Балаш не їхав судити Саджаву? Чи СБ думає що вони одноосібні лідери і претенденти на І місце. Попустіться люди. Крім вас є ще багацько хороших команд. А у СБ трохи манія величі. От тільки ніяк не можуть змиритися, що є хтось сильніший від них. Яя вже разів десять задавав питання. Чому ж Возний у грі першого туру СБ - Дзвиняч нагло судив за СБ, якщо БРФФ в повному складі "тягне" Дзвиняч, а всі інші білі і пухнасті.

11 AvB  
Відносно бомбардирів: М. Катрич (Іваниківка) ще після 14-го туру мав 13 забитих м'ячів (це зазначено в звіті після 14 туру). А в цьому турі він забив 2. Назар обнови, будь-ласка, інформацію.

14 naz_forever  
Виправив. Дякую!

10 Dinammo  
Вчім причина нічийного результату матчу СБ-Старуня? СБ недооцінили суперника чи якийсь інший фактор тут мав місце?

8 OlegS  
Назар, а що вчора сталося з Глибоким? Там рахунок міг бути 15:0. Хлопці взагалі не грали!

9 naz_forever  
На даний час Глибоке грає можна сказати навіть не другим, а третім складом. Відсутні 8 гравців основного складу

7 @Ігарьок@  
ІВАНИКІВКА С У П Е Р.

6 Ze Ze  
"Беспрєдєл" БРФФ продовжується! Не розумію як голова федерації може судити. Хтось бачив хоча б раз Г. Суркіса з свистком на полі. Тим більше що пан Балаш зовсім не компетентний в суддівстві. Крім знання правил треба ще вміти тримати гру під контролем. В Нивочині він мало не зірвав гру, а в Старі Богородчани поїхав щоб Дзвиняч комфортно почував себе в лідерах і не дай бог Старі Богородчани не наздогнали. Він ще без скандалу не провів жодний поєдинок. Пропоную байкотувати його суддівство!!!!!

5 Міша  
Запитання для Voloda:
Кого саме Ви вважаєте головним вболівалъником Маркови?

4 Петро  
Свисток, розпасовка нападників космача, пас на центр. півзахисника №4, пресинг нападника саджави №4 цього ж півзахисника (груба помилка - обрізка), відбір і одразу ж класно пробив з метрів 25-30 в самісінький кут воріт....... ГОЛ!!!!!!!!!!!!!!

3 naz_forever  
Цікаво як забитий був гол

2 Петро  
Про гол який забила Саджава, хочу добавити одне, найшвидший гол за весь сезон, десь приблизно 5 секунда!!!!!!!!!!!!

1 Volod  
Хочу написати про гру юнаків Підгіря-Маркова.При рахунку 0:0 ламають ногу капітану господарів.Возний не реагує.Протягом гри гості грають грубо.Так їхній нападник виходить один на один відпускає мяч і його забирає воротар ,але цей нападник замість того щоб перестрибнути,врізається в голову воротареві.Возний знову не реагує.Тільки в кінці наважився показати картку гостям,коли вже було 0:2.Напевне він переживав щоб не засмутити головного уболівальника Маркови.Про дорослих не бачу потреби писати,тому що всі,хто цікавиться районним футболом знають якість гри Маркови.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]