MENU
Головна » 2010 » Травень » 2 » Результати IV-го туру
23:01
Результати IV-го туру

"Бистриця" Підгір'я - ФК "Дзвиняч"

Арбітр: М.Кривко (Богородчани)

Юнаки 1:2 (С.Крайник,11, - С.Урсу,5, А.Левицький, 57)

Дорослі 3:5 (А.Мискоглід, 43, А.Татарський,78, А.Дутчин,86 - В.Яцурак,3,27,88, В.Кріцак18,П.Карабінович,68)

"Сокіл" Лесівка-Нивочин - ФК "Маркова"

Арбітр: С.Колесніков (Старуня)

Юнаки 1:3 (Н.Пронь,35 - А.Кріцак,37,65, І.Крицький,45)

Дорослі 2:2 (Д.Трінчук,20, Л.Семенчук,25 - О.Скрипник,10,35)

ФК "Богородчани" - ФК "Грабовець"

Арбітр: І.Пивончук (Горохолина)

Юнаки 3:0 (О.Зіняк,33,В.Момот,45, Н.Михайлишин,50)

Дорослі 0:2 (М.Капущак,20,М.Землянський,55)

"Каменяр" Іваниківка - "Дружба" Горохолина

Арбітр: А.Вербовський (Богородчани)

Юнаки 0:1 (Б.Капущак,65)

Дорослі 5:1 (В.Катрич,17, І.Павликівкський,37, А.Сисак,56, М.Катрич,40,82 - І.Мельник,66)

"Карпати" Старі Богородчани - ФК "Глибоке"

Р.Панчук (Богородчани)

Юнаки 2:0 (Т.Дидич,20, В.Полєк,25). Вилучення з поля: С.Василевський (Глибоке)

Дорослі 3:0 (А.Романко,10, О.Яців,65, І.Мисів,85)

ФК "Космач" - ФК "Старуня"

Арбітр: М.Возний (Богородчани)

Юнаки 3:0 (Н.Герин,28, В.Ярич,44, Р.Савчин,50)

Дорослі 1:0 (М.Бирилюк,77)

Саджава вільна від ігор.

Бомбардири після 4-го туру

Т. Нич (Підгір'я) - 5 голів

М.Капущак (Грабівці), А.Татарський (Підгір'я) - по 4 голи.


Категорія: Інформфутбол | Переглядів: 1104 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 10
10 Ivan Dmytryshyn  
Але все ж на момент передачі, а не прийому м"яча, от в чім була вся проблема. Тому боковий і не підняв прапорець, тому офсайд і не зафіксували!!!!!!!!

7 Ivan Dmytryshyn  
Шановний, MW, фраєр чи не фраєр, але в справи яких не вартую - не лізу. А живу за принципом - якщо берешся за справу, то робиш її професійно, а не як получиться. Чогось я не критикую суддівство Кривка в грі на кубок Семанчука проти Горохолини де ФК Дзвиняч програв 2:1 (як граємо, так і маємо). Я тільки за те аби дивитися нормальний чесний футбол, спортивний футбол. Суддя він на те і зветься суддею, щоб судити не заангажовано. А коли за 90 хвилин матчу свистки про порушення лунали тільки коли м"яч на половині поля ФК Дзвиняч - це вже не спортивно. Коли гравець Підгір"я під №8 (якщо не помиляюсь) за гру разів десять нагло косить по ногах гравців суперника і не отримує за це навіть жовтої картки - це тим більше не спортивно. Коли гравця збивають зі спини грубо по ногах і кричать, що було положення - це спорт??? Старому "діду" років під 40 показувати голу задницю (стосовно гравця Підгір"я) своїм вболівальникам - це теж спортивно. А щодо положення, то є відеозйомка в якій камера ніякого положення не зафіксувала, а от зафіксував хтось із вболівальників Підгір"я (вигуки останньої надії). Якщо положення - то для чого порушувати правила??? дним словом я стосовно цієї гри і суддівства в ній свою думку не зміню. А от в двох наступних іграх в яких Кривко судив Дзвиняч, претензій до його роботи немає, хоч і результати зовсім протилежні проти Горохолини програш, а від Нивочино - виграш.
І ще, положення рахується коли гравець котрий ОТРИМУЄ пас знаходився в положенні на момент ПЕРЕДАЧІ, а не прийому м"яча. А це вже краще пояснити тому, хто перший "побачив" положення сподіваючись купити когось цим вигуком.

8 naz_forever  
Нарушение в положении «вне игры»:
1. Атакующий игрок, находящийся в положении «вне игры», не мешает действиям соперника и касается мяча.
Ассистент арбитра должен поднять флажок, когда игрок коснется мяча.
2.Игрок, находящийся в положении «вне игры», может быть наказан, прежде чем овладеет мячом или коснется его, если, по мнению арбитра, его партнер по команде, не находящийся в положении «вне игры», не имеет возможности овладеть мячом.
3. Атакующий игрок, находящийся в положении «вне игры», бежит к мячу, но не касается
его.
Ассистент арбитра фиксирует выход мяча за линию ворот и должен подать сигнал «удар от
ворот».
4. Атакующий игрок, находящийся в положении «вне игры», закрывает вратарю поле обзора. Команда должна быть наказана свободным ударом, поскольку игрок мешает действиям соперника овладеть мячом.
5. Атакующий игрок, находящийся в положении «вне игры», бежит к мячу, мешая своими действиями сопернику овладеть мячом. Игрок вводит в заблуждение или отвлекает своими жестами или движениями игрока.
6. После удара по воротам партнером по команде мяч отскакивает от вратаря к игроку.Команда этого игрока наказывается свободным ударом за овладение мячом, поскольку ранее он находился в положении «вне игры».
7. После удара по воротам партнером по команде мяч отскакивает от соперника к атакующему игроку, команда которого получает наказание за его овладение мячом, поскольку ранее игрок находился в положении «вне игры».

9 naz_forever  
Нет нарушения в положении «вне игры»:
1. Атакующий игрок, находящийся в положении «вне игры», не мешает действиям соперника и не касается мяча.
Нельзя наказывать команду игрока, поскольку он не касался мяча.
2. Атакующий игрок находится в положении «вне игры» и бежит к мячу. Его партнер по команде, не находящийся в положении «вне игры», тоже бежит к мячу и овладевает им.
Команда игрока не наказывается, поскольку он не касался мяча.
3. Атакующий игрок, находящийся в положении «вне игры», бежит к мячу, но не касается его.
Ассистент арбитра фиксирует выход мяча за линию ворот и должен подать сигнал «удар от ворот».
4. Атакующий игрок, находящийся в положении «вне игры», не закрывает вратарю поле обзора, не вводит его в заблуждение и не отвлекает своими жестами или движениями.

6 Lapko05  
Хлопцi як би ви не старалися,"Шиба"як захоче вас всix порве!!!B-)

5 MW  
Шановний Іване Дмитришин обзивати людину, так як робиш це ти по крайній мірі некрасиво. Кривко суддя з величезним футбольним стажем суддівства, обслуговував матчі першості України і області. А якшо ти не розбираєшся в правилах гри в футбол то тобі ніякий "козел" не поможе. Бери свисток - виходь на поле, і тоді побачимо що ти за фраєр.

4 Volod  
Я не зрозумів на користь якої команди підсужував суддя в ігрі Підгіря-Дзвиняч.Сам цієї гри не бачив ,але зі слів людей,що грали в футбол і розуміються на ньому дізнався,що все було нормально,тільки при рахунку 3:4 боковий суддя із ДЗВИНЯЧА не зафіксував офсайд після чого був призначений справедливий пенальті у ворота господарів.Якщо дії п. Кривка коментував Вболівальник Дзвиняча то він нехай краще пояснить своєму землякові коли бокові судді і при яких умовах піднімають прапор.А цей суддя,якщо хоче допомогти своїй команді,то нехай бере бутси і виходить на поле.А то через таких як він потім дискваліфіковують стадіони.

2 Ivan Dmytryshyn  
Якщо, голова БРФФ це прочитає, то велике прохання - нйближчим часом вирішіть питання з суддями, поставивши на контроль якість їхньої роботи.

3 naz_forever  
Інформація подана голові БРФФ

1 Ivan Dmytryshyn  
суддівство М,Кривка в матчі 02.05 неможливо висловити одним матом. Цей козел своїм суддівством зіпсував всю гру, перетворивши її на суцільну порнографію. А його суддівство в одні ворота мало не довело до логічного закінчення - мордобою між вболівальниками. Нічого не скажеш високий професіоналізм і перша категорія (дали напевне за почуття гумору - все що скажеш скалить зуби). Браво БРФФ Дякуємо за чудово організований матч.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]