MENU
Головна » Рішення КДК
« 1 2 3 4 5 6 »
Протокол
засідання контрольно-дисциплінарного комітету
Богородчанської районної федерації футболу
від 21 липня 2015 року

Рішення:

1. Дискваліфікувати на 2 календарні матчі гравця юнацького складу «Карпати» Старі Богородчани Віталія Іванківа за удар по ногах ззаду у матчі кубка району з командою «Газовик» Богородчани.
2. Перерваний матч дорослих складів кубка району ФК «Дзвиняч» - «Грім» Монастирчани дограти 24 липня о 19.00 год. на нейтральному полі в с. Глибівка.
3. За бійку на полі дискваліфікувати Олега Суслика («Грім» Монастирчани) – 4 гри і умовно до кінця сезону, Василя Макаровича («Грім» Монастирчани) – 3 гри, Михайла Ерназарова (ФК «Дзвиняч») – 2 гри; за провокаційні дії, що призвели до бійки Василя Карабіновича (ФК «Дзвиняч») – 1 гра.
4. За втручання в проведення матчу ФК «Дзвиняч» - «Грім» Монастирчани і участь в бійці вболівальників ФК «Дзвиняч» дискваліфікувати футбольне поле в с. Дзвиняч в матчах кубка та чемпіонату району на 2 календарні гри і умовно до кінця сезону. За недисципліновану поведінку і участь в бійці футболістів зобов’язати сплатити ГОВ по 200 грн. ФК «Дзвиняч» та «Грім» Монастирчани до 31.07.2015 року.

Заступник голови КДК БРФФ М. Возний
Категория: Рішення КДК | Просмотров: 938 | Добавил: kuzja0 | Дата: 22.07.2015 | Комментарии (2)

Протокол засідання КДК БРФФ
від 23 червня 2015 року

Присутні: М. Возний, І. Концур, З. Крицун, В. Тимощук

Рішення:

1. За неявку на гру з командою "Карпати" Старі Богородчани 21.06.2015 р. дорослому складу ФК "Глибоке" зарахувати технічну поразку (-:+) і зобов'язати сплатити ГОВ 200 грн. до 03.07.2015 р.

2. За недисципліновану поведінку і зрив матчу гравцем і вболівальниками ФК "Саджава" з командою "Отрада" Глибівка зарахувати технічну поразку(+:-) дорослому складу ФК "Саджава". За незабезпечення громадського порядку під час матчу в с. Глибівка суворо попередити обидві команди та зобов'язати сплатити ГОВ до 03.07.2015 р. "Отрада" Глибівка - 200 грн., ФК "Саджава" - 250 грн. Гравця ФК "Саджава" Остапішина Андрія за бійку на футбольному полі під час гри дискваліфікувати на 5 календарних матчів та умовно до кінця сезону 2015 року.

3. Дискваліфікувати гравця ФК "Старуня" Стефуняка Івана за недисципліновану поведінку у матчі з командою "Каменяр" Іваниківка на 2 календарні матчі.

4. Розглянувши клопотання команди "Каменяр" Іваниківка, зменшити дискваліфікацію гравцю Яковіву Олександру з 4 матчів на 2, і умовно на 4 матчі.

Заступник голови КДК М. Возний
Категория: Рішення КДК | Просмотров: 1266 | Добавил: kuzja0 | Дата: 23.06.2015 | Комментарии (1)

Протокол засідання КДК БРФФ від 2 червня 2015 року

Присутні: Б. Григорук, М. Возний, З. Крицун, І. Концур, В. Тимощук

Прийнято рішення:

1. За участь неоформленого у встановленому порядку, підставного гравця юнацького складу команди "Карпати" Старі Богородчани Дмитріва Василя Станіславовича у грі чемпіонату району з командою "Отрада" Глибівка, дискваліфікувати гравця до кінця сезону 2015 року. Юнацькій команді "Карпати" Старі Богородчани зарахувати технічну поразку.

2. За напад на арбітра матчу "Дружба" Горохолина - "Каменяр" Іваниківка дискваліфікувати гравця команди "Дружба" Горохолина Стефурака Василя на 8 календарних матчів.

Голова КДК БРФФ Б. Григорук
Категория: Рішення КДК | Просмотров: 1121 | Добавил: kuzja0 | Дата: 03.06.2015 | Комментарии (5)

Протокол
засідання контрольно-дисциплінарного комітету БРФФ
від 22 квітня 2015 року

Присутні: Б. Григорук, І. Концур, З. Крицун, М. Возний, В. Тимощук

Питання
1. Про недисципліновану поведінку вболівальника Монастирчан (напад на асистента арбітра) під час матчу юнацьких складів чемпіонату району 19 квітня 2015 року між командами «Грім» Монастирчани – «Карпати» Старі Богородчани.
2. Про вилучення гравця дорослого складу команди «Грім» Монастирчани Івана Бурси в матчі чемпіонату району 19 квітня 2015 року між командами «Грім» Монастирчани – «Карпати» Старі Богородчани.

Рішення
1. За незабезпечення безпеки бригади арбітрів у матчі чемпіонату району 19 квітня 2015 року між юнацькими командами «Грім» Монастирчани – «Карпати» Старі Богородчани умовно дискваліфікувати футбольне поле в с. Монастирчани до кінця футбольного сезону 2015 року.
2. За ненавмисний удар ліктем суперника в боротьбі за м ‘яч з нанесенням травми дискваліфікувати гравця команди «Грім» Монастирчани Івана Бурсу на 2 календарні матчі.

Голова КДК БРФФ Богдан Григорук
Категория: Рішення КДК | Просмотров: 853 | Добавил: kuzja0 | Дата: 22.04.2015 | Комментарии (2)

Рішення КДК БРФФ

11.11.2014 р.                                                              смт. Богородчани

 

Рішення:

  1. За відмову ФК «Старуня» взяти участь в нагородженні після закінчення фінального матчу Суперкубка району зобов’язати сплатити грошовий обов’язковий внесок в розмірі 300 грн.
  2. За відмову взяти участь в нагородженні після закінчення фінального матчу Суперкубка району дискваліфікувати на 1 календарну гру сезону 2015 року наступних футболістів: В.Кучера, В.Барчук, О.Грабовський, І.Хома, М.Вітовський, О.Микуляк, Б.Ольшанецький, А.Мельничук, А.Грицюк, І.Павлюк, В.Середюк.
  3. Клопотати перед Івано-Франківською обласною федерацією футболу про дискваліфікацію вищеназваних футболістів.

Заступник голови КДК БРФФ М.Возний

Категория: Рішення КДК | Просмотров: 1121 | Добавил: naz_forever | Дата: 11.11.2014 | Комментарии (0)

Протокл засідання КДК БРФФ

30.09.2014 р.

Рішення

  1. За неявку юнацького складу команди «Грім» Монастирчани на матч чемпіонату району з командою «Отрада» Глибівка зобов’язати команду «Грім» Монастирчани сплатити грошовий обов’язковий внесок в сумі 200 грн. до 03.10.2014 р.
  2. Дискваліфікувати на 2 календарні матчі гравця Назара Сенюка («Каменяр» Іваниківка) за грубу гру з ризиком нанесення травми супернику підчас матчу «Каменяр» Іваниківка – «Оскар» Підгір’я.
  3. За незабезпечення безпеки арбітрів підчас та після матчу між командами «Каменяр» Іваниківка – «Оскар» Підгір’я, та враховуючи попередню умовну дискваліфікацію футбольного поля села Іваниківка, дискваліфікувати на 1 календарний матч футбольне поле в с. Іваниківка.
  4. Зобов’язати провести оплату арбітру матчу «Каменяр» Іваниківка – «Оскар» Підгір’я до 03.10.2014 р. В разі невиконання цього рішення на команду «Каменяр» Іваниківка буде накладено грошовий обов’язковий внесок в сумі 100 грн.

Голова КДК Б.Григорук

Категория: Рішення КДК | Просмотров: 1277 | Добавил: naz_forever | Дата: 30.09.2014 | Комментарии (7)

Протокол засідання КДК БРФФ

16.09.214                                                               смт. Богородчани

Присутні:

  1. Б.Григорук
  2. М.Возний
  3. В.Тимощук
  4. З.Крицун

Рішення:

  1. За неявку на матч Чемпіонату району з футболу з командою «Каменяр» Іваниківка на команду «Сокіл» Гринівка-Нивочин накласти штраф 450 грн. зарахувати технічну поразку юнацькому та дорослому складам команди "Сокіл" Гринівка-Нивочин.
  2. Зобов’язати команду «Сокіл» Гринівка-Нивочин сплатити частину попереднього боргу в розмірі 500 грн. (250 грн. до 19.09.2014 р. та 250 грн. до 26.09.2014 р.). У разі невиконання рішення участь в чемпіонаті району команди «Сокіл» Гринівка-Нивочин буде припинено.
  3. За нецензурні вислови в адрес арбітра у матчі ФК «Грабовець» - ФК &laqu ... Читати далі »
Категория: Рішення КДК | Просмотров: 1181 | Добавил: naz_forever | Дата: 17.09.2014 | Комментарии (2)

Протокол засідання КДК БРФФ

09.09.2014 р.                                                        смт. Богородчани

Присутні:

Б.Григорук

М.Возний

В.Тимощук

І.Концур

З.Крицун

Рішення:

  1. За спробу нападу на арбітра та нецензурні вислови на його адресу в матчі чемпіонату району між командами Монастирчани – Грабівці (дорослі склади) дискваліфікувати гравця Р. Поповича (Грабовець) на 4 календарні матчі.
  2. За удар суперника під час гри та напад на арбітра з нанесенням йому удару в матчі чемпіонату району з футболу між командами Росільна – Дзвиняч (дорослі склади) дискваліфікувати М.Берилюка (Росільна) до кінця футбольного сезону 2014 р.

Голова КДК БРФФ Б.Григорук

Категория: Рішення КДК | Просмотров: 990 | Добавил: naz_forever | Дата: 10.09.2014 | Комментарии (1)

Протокол

"20" серпня 2014 р.                                            смт. Богородчани

Присутні члени КДК

  • Богдан Григорук (голова)
  • Михайло Возний
  • Захарій Крицун
  • Іван Концур

Питання порядку денного:

  1. Розгляд Рапорта арбітра Сергія Колеснікова про недограний матч чемпіонату району серед дорослих складів команд ФК «Грабовець» - «Сокіл» Гринівка-Нивочин 17 серпня 2014 р. в с. Грабовець

Вирішили:

  1. За незабезпечення порядку на футбольному полі під час матчу чемпіонату району між дорослими складами команд ФК «Грабовець» - «Сокіл» Гринівка-Нивочин дискваліфікувати футбольне поле в с. Грабовець на 2 календарні матчі.
  2. За бійку на футбольному полі під час гри дискваліфікувати гравця команди «Сокіл» Гринівка-Нивочин – Івана Трінчука на 2 календарні матчі і умовно до кінця сезону.
  3. Незавершений матч (зіграно 65 хв.) між командами ФК «Грабовець» - «Сокіл» ... Читати далі »
Категория: Рішення КДК | Просмотров: 1181 | Добавил: naz_forever | Дата: 21.08.2014 | Комментарии (13)

Рішення КДК

від 30.07.2014 р.

Присутні члени КДК:

М.Возний, І.Концур, З.Крицун, В.Тимощук

Постанова:

  1. За навмисний удар суперника по ногах і спричинення двохсторонної бійки в матчі юнацьких складів команд «Карпати» Старі Богородчани – «Отрада» Глибівка дискваліфікувати Івана Ремеза – гравця Старих Богородчан на 3 календарні матчі. За удар у відповідь суперника  дискваліфікувати гравця команди Глибівки Іваніва Назара на 2 матчі.
  2. За зговір з арбітром Іваницьким Ігорем (Лисець) та приховування вилучення гравців в матчі юнацьких складів: тренерів команд Старих Богородчан М.П’ятка та Глибівки Процака Романа суворо попередити. Рекомендувати Тисменицькій районній федерації футболу розглянути поведінку  арбітра Іваницького І.
  3. За удар суперника після зупинки гри в матчі юнацьких складів «Сокіл» Гринівка-Нивочин – «Оскар» Підгір’я дискваліфікувати гравця «Гринівки-Нивочин» О.Гложика на 3 календарні матчі.
  4. За образливі слова в адрес арбітра М.Кривка в матчі ФК «Дзвиняч» - ФК «Грабовець» суворо попередити президента ФК «Грабовець» ... Читати далі »
Категория: Рішення КДК | Просмотров: 1494 | Добавил: naz_forever | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (11)