MENU
Головна » 2012 » Вересень » 18 » Рішення КДК від 18.09.2012
22:16
Рішення КДК від 18.09.2012

1.      За бійку під час матчу, дискваліфікувати до кінця сезону гравців юнацького складу ФК „Ксомач-Росільна” А.Герина, Т.Іванківа, та ФК „Маркова-Бабче” М.Крицького та А.Юрчилюка.

2.      За удар суперника підчас гри дискваліфікувати гравця ФК „Маркова-Бабче” Р.Білусяка на 3 гри та гравця ФК „Космач-Росільна” – Р.Кубірку на 2 гри.

3.      Дискваліфікувати гравця юнацького складу команди „Краснопіль” Солотвин-1 А.Семанюка до кінця сезону за нецензурну лайку в адрес арбітра та погрозу.

4.      За участь в матчі „Краснопіль” Солотвин-1 – ФК „Саджава”підставного футболіста команді ФК „Саджава” зарахувати технічну поразку.

5.      Дискваліфікувати гравців дорослого складу команди „Дружба” Горохолина І.Паламарчука на 1 гру (друга жовта) та А.Бітківського до кінця сезону за напад на арбітра та удар суперника підчас матчу з командою „Карпати” Старі Богородчани.

6.      За фальсифікацію результату матчу дорослих складів „Дружба” Горохолина – „Карпати” Старі Богородчани зарахувати технічну поразку обидвом командам та накласти штраф у розмірі по 150 грн. кожній команді. Штраф сплатити до п’ятниці 21 вересня 2012 року. У разі несплати команди будуть недопущені до наступного туру чемпіонату району з подальшим зняттям з чемпіонату.

7.      У зв’язку з сприянням у фальсифікації результату матчу між командами „Карпати” Старі Богородчани – „Дружба” Горохолина рекомендувати Тисменицькій районній федерації футболу розглянути дії арбітра В.Семковича під час цього матчу.

8.      За неявку на матч чемпіонату з командою „Каменяр” Іваниківка команді „Дружба” Горохолина зарахувати технічну поразку і накласти штраф у розмірі 450 грн. Штраф сплатити до п’ятниці 21 вересня 2012 р.

Категорія: Рішення КДК | Переглядів: 1469 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 13
13 Марковецький магнат  
в 2 лізі боротьба за 1 місце тільки починається в юнаків...

12 Obama  
ФК Грабовець не зявився на гру у Старі Богородчани двома складами!!!

11 12_gravec  
Глибівка - Маркова-Бабче 2:0 (1:2)

10 Volod  
Космач-Глибоке 5:0(4:2)

9 Volod  
Богородчани-Солотвин II 3:0

8 Юрій  
Щодо коментаря № 7. Якщо такі факти дійсно є і є їх підтвердження, то федерації необхідно негайно розібратися в цьому питанні і вжити заходів щодо обидвох команд. Такі ганебні явища які описані в коментарі № 7 неприпустимі в нашому районі

4 fan  
Ну ось і воно, рішення КДК!!!
Як я пророкував стадіон в Горохолині не дискваліфікували (тому що не було підстав), особливо розстроїв п. 4 (позор великій команді за таку важко вимучену перемогу), по дискваліфікаціях в мене притензій немає.
А тепер в мене є питання:
1. Чому немає рішення КДК по факту неявки команди Горохолина на матч півфіналу в Солотвин?
2. Чому немає рішення КДК по факту неявки команди Горохолина на матч 9-го туру в Солотвин?

Мій варіант відповіді:
Команда Горохолини двічі отримала гроші від представників команди "Краснопіль" за неявку (тому що легше заплатити наприклад 500-1000 грн., ніж розрахуватись із всіма зірковими футболістами). Запевняю, що дана інформація не вигадана. Де рішення КДК, якщо немає, то виникає думка що федерація "в долі", і з її сторони також іде сприяння фальсифікації результату матчу (а навіть і чемпіонату загалом), но хто оштрафує федерацію? (п.6 рішення КДК можна використати і до зазначених мною матчів, тільки потрібно знайти зацікавлених людей та футболістів Горохолини які б це підтвердили)

6 naz_forever  
Стосовно питань: 1. Чому немає рішення КДК по факту неявки команди Горохолина на матч півфіналу в Солотвин? 2. Чому немає рішення КДК по факту неявки команди Горохолина на матч 9-го туру в Солотвин?

Рішення КДК з цих питань прийняті, найближчим часом будуть опубліковані.

3 urets  
....що й писалося в попередній переписці!!!!!!!!!! нікого наша федерація не слухає, і нічиї думки до розгляду не бере, а все робить своїм розумом!!!!!!!!!
....підтримую Obama та torres .... суддю треба оштрафовувати за не компетентне суддівство!!!!!! він допустив це!!!!!!!!!
...не хочеться писати вислови типу - позор федерації та ганьба, цим ніхто нічого не доб"ється від людей в котрих совісті нема......тай зрештою добре що є хоть така федерація і хоч такий не чесний футбол!!!!!!! sad
...Назар і на сам кінець питання до Тебе!!!! Ти напевно перша і єдина не продажна особа в федерації....Ти писав - ...вся інформація та коментарі читаються офіційними особами федерації або предаються мною особисто... не слухають Вони ні нас ні Тебе!!!!... Як Ти ставишся до того щоб поміняти, звичайно якщо то можливо демократичним шляхом голову федерації Романа Михайловича Б...(якому звичайно велика честь і хвала за розвиток футболу в районі останніми роками....(.кажу чесно поважаю його за те що він зробив), але після таких рішень напрошуються думки, шо можливо вік а можливо його не здатність відмовитись від ...... деяких команд, не сприяють ефективній роботі федерації), і самому її очолити!!!!! я думаю в Тебе вийде!!!
///P/S....пан Балаш - якщо Ви будете читати мій коментар (або вам його перекаже Назар).....не сприймайте дану інформацію як особисту образу - нічого особистого - просто хочеться щоб футбол і далі розвивався але був трохи чеснішим!!!!,
...Всім Дякую за увагу! biggrin

5 naz_forever  
Перш за все длякую за довіру та підтримку. А далі по змісту:
1. Стосовно Ваших побажань та коментарів. Дійсно, все що тут пишеться по суті, читається і Романом Михайловичем і іншими представниками федерації, а також обговорюється, проте нажаль немає такої можливості щоб відповіді чи репліки надавались безпосередньо офіційними особами. Тому, є така пропозиція від федерації: для всіх бажаючих хто має якісь зауваження чи побажання до покращення роботи федерації, її голова готовий призначити зустріч чи то особисту чи загальну для всіх, на якій готовий обговорити всі проблемні питання. Якщо є бажаючі то повідомте про це на сайті, а я в свою чергу зроблю все, щоб така зустріч-конференція відбулася.
2. Що стосується питання "щоб поміняти, якщо то можливо демократичним шляхом голову федерації Романа Михайловича Б..." Буде звітно-виборна конференція, там на рівні представників команд піднімайте це питання. Це на мою думку єдиний і самий демократичний шлях вирішення цього питання.
3. Стосовно рішень КДК: КДК - це колегіальний орган, рішення якого приймаються не головою федерації, а членами цього органу.
3. Стосовно питання очолити федерацію: Я категорично проти такого рішення. По-перше, важаю, що на цій посаді повинна бути людина, яка є фаховим спеціалістом у цій сфері. Я не володію ані достатнім досвідом в цій галузі, не маю відповідної освіти. По-друге: робота голови федерації потребує великих затрат часу та нервів на протязі цілого року, при цьому з фінансової сторони для мене є не надто привабливою. На даний час ситуація така, що я не маю можливості навіть зайнятись тим, чим хотів би займатись в футбольній сфері, а саме арбітражем, хоча ще на початку року я активно до цього готувався.

7 urets  
////Дуже гарно Дякую, за змістовну і щиру відповідь!!!!
1...на рахунок зустрічі з головою федерації гарна ідея!!!!!!, але думаю "піпл не захаває", тому що наскільки я знаю з слів представників команд які бувають на різних конференціях і КДК, не одноразово говориться те ж саме шо і тут пишеться, а не робиться нічого!!!!!
2-3-3.....ще раз наголошую, я не проти Балаша - як особистості (він нормальний пацан), просто хочеться, щоб федерація працювала чесно і прозоро(особливо суддівство та КДК), зараз цього немає( (можливо то моя суб"єктивна думка, але читаючи коменти на сайті вона не поодинока), а так як риба гниє самі знаєте з голови, то висновки напрошуються самі!!!! або Балаш робить порядок або ...все буде як є!!!!цього не хочеться того й пропонується поміняти ... але хочеться щоб зараз прийшла нова, молода, незаангажована людина!!! от я й запропонував (хоча знаю що це нічого не дасть, і все залишеться як було)...
...Всім Дякую за увагу!)

2 torres  
КДК прймає непослідовні рішення!!! Якщо воротареві СБ у фіналі кубку дали 5-ь ігор дискваліфікації "за можливість нанесення травми", то гравцеві Горохолини, який вдарив в обличчя і гравця СБ і головного суддю (дійсно удар в обличчя, а не напад на арбітра) дають 3-и гри - до кінця сезону. Ну і звичайно шкода ФК Саджава. Хлопці, в другому колі ви стали справжньою грозою лідерів. Ви показали, що навіть підростаюче покоління вашого клубу бояться найсильніші команди району!!! Саджавці, не зламайтеся!!!!!!!!!!!!!

1 Obama  
БАЛАША у ВІДСТАВКУ !!!!!!!!!!! Куди ж дивиться суддя ( Возний)з головою федерації перед виходом команд на поле????????????? Клоунада БУЛА, Є , і БУДЕ , поки буде керувати пан БАЛАШ!!!!!!!!!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]