MENU
Головна » 2017 » Травень » 16 » Рішення від 12.05.17
21:16
Рішення від 12.05.17
ПРОТОКОЛ № 3
засідання контрольно-дисциплінарного комітету
Богородчанської районної федерації футболу

12.05.2017 р. смт. Богородчани

Всього членів комітету: 5 чол. Присутні: І. Семків, М. Пташник, Р. Мотуз, І. Загірняк, М. Бобик

Порядок денний:

1. Про вилучення гравців юнацького складу ФК «Дзвиняч» Ростислава Ватаманюка та Олександра Князевича у матчі чемпіонату району 7 травня 2017 року між командами ФК «Дзвиняч» – ФК «Каменяр» Іваниківка.
2. Про вилучення гравця дорослого складу ФК «Каменяр» Іваниківка Олександра Яковіва у матчі чемпіонату району 7 травня 2017 року між командами ФК «Дзвиняч» – ФК «Каменяр» Іваниківка.
3. Про недисципліновану поведінку вболівальників Дзвиняча (напад на асистента арбітра) під час матчу дорослих складів чемпіонату району 7 травня 2017 року між командами ФК «Дзвиняч» – ФК «Каменяр» Іваниківка.
4. Різне.

Вирішили:
1. За ненавмисний удар ногою в обличчя суперника в боротьбі за м’яч з нанесенням травми дискваліфікувати гравця команди ФК «Дзвиняч» Ростислава Ватаманюка на 1 календарний матч. За удар суперника по ногах ззаду дискваліфікувати гравця команди ФК «Дзвиняч» Олександра Князевича на 1 календарний матч.
2. За спробу бійки дискваліфікувати гравця дорослого складу ФК «Каменяр» Іваниківка Олександра Яковіва на 1 календарний матч.
3. За незабезпечення безпеки бригади арбітрів у матчі чемпіонату району 7 травня 2017 року між командами ФК «Дзвиняч» – ФК «Каменяр» Іваниківка дискваліфікувати умовно футбольне поле в с. Дзвиняч на 3 календарні матчі.

Голосували:
"за" – 5 "утримались" – 0 "проти" – 0
Рішення прийнято.

Голова КДК БРФФ Ігор Семків
Категорія: Рішення КДК | Переглядів: 648 | Додав: kuzja0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]