MENU
Головна » 2010 » Серпень » 17 » Тур перенесено
20:47
Тур перенесено

XVIII тур Чемпіонату району перенесено на 14 жовтня 2010 року.

22 серпня відбудеться перенесений матч XV-го туру між командами ФК "Грабовець" - "Бистриця" Підгір'я

Категорія: Інформфутбол | Переглядів: 1324 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 13
13 Сивий вовк  
ФК"Грабовець" - "Бистриця" Підгіря юнаки 1:0, дорослі 3:1

12 Ivan Dmytryshyn  
Для Сивий вовк.
Дякую за розуміння:))

11 Сивий вовк  
Для Ivan Dmytryshyn:
Ви справжній фанат свого клубу. Жодну фразу в сторону Дззвиняча не залишаєте без коментаря. Це похвально. Але знаєте яка різниця між фанатом та вболівальником: вболівальник вболіває за гру своєї команди і поважає команду суперника, а для фаната існує тільки одна команда - його рідна, і яку б гру вона не показувала і якими б методами не вигравала - вона найкраща, а всі решта - ....
Але знаю по собі, що признати це важко. Я вже багато років є фанатом київського "Динамо". І хоч зараз там не найкращі часи і Суркіси грають в нечесні ігри але я переконаний що "Динамо" - найкраще і ніхто в іншому мене не переконає.

10 naz_forever  
Проблему з входом з головної сторінки здається вирішено. Забрав бігучу строку. Але є прохання звертати трохи увагу на рекламні блоки від гугла. Дякую!

9 naz_forever  
Інформація для rowan. Існує якась проблема з входом на сайт з головної сторінки. Вирішити її неможу покищо. Заходити на сайт потрібно не з головної сторінки, а відкрити або коментарі до будь-якого матеріалу або сторінку з фотоальбомом і тоді вводити логін і пароль. Після цього можна залишати коментарі. У випадку входу на сайт як гість, коментарі можна залишити ввівши код, що відображається у вікні для вводу коментаря.

8 GOL  
А що там з фіналом кубка району. Коли він відбудеться?

7 GOL  
Шановні коментуючі: ці ваші обливання брудом один одного ВЖЕ НАБРИДЛИ. В жодному з випадків, що стаються під час матчів я не прочитав про присутність на футболі прцівників МВС. Я думаю вони могли б трохи заспокоювати "дуже НЕ ВРІВНОВАЖЕНИХ" вболівальників, які пускають в рух кулаки та інше. Окрім того, команда господар - має забезпечити наявність працівників міліції під час матчу?

6 Ivan Dmytryshyn  
Dinammo (Сьогодні 21:11)
Зчим пов'язане дане рішення про перенесення 18 туру на 14 жовтня? Мабуть все-таки Дзвинячу стало моторошно проводити свій домашній матч проти Старих Богородчан на нейтральному полі..

Діагноз - манія. Панічний, хронічний страх перед сильнішою командою. Захисна реакція організму - обливаня брудом суперника.
Протипоказання - перегляд футбольних матчів.

Дайте відповідь на одне запитання, питаю напевно сотий раз: "Чому такий резонанс викликав тільки випадок з Дзвинячем".
Про Підгір"я в першому колі вже згадував, гравець СБ, у грі першого кола проти Дзвиняча, напав на гравця гостей - обговорення 0.
Ну як же, то ж всім все дозволено, а якщо Дзвиняч, то має показати приклад. Може досить, кінець-кінцем.
"Дзвиняч боїться", "Дзвинячу страшно" відкрийте турнірну таблицю і подивіться кому страшно, хто теоретично відстає від лідера на 6 очок, а ігор все менше.
Прогноз вашої реакції, шановні опоненти: "Дзвиняч витягнуть судді на чолі з Балашем" - проспівано. "Дзвиняч грає вигідні домашні матчі" - проспівано. А чому ніхто не рахує. що той же Дзвиняч у першому колі грав виїздні матчі проти тих же команд. І інколи, навіть, декілька підряд. Минулого року в передостанньому турі у вирішальній грі зустрілись СБ - Дзвиняч. Що тоді доказали СБ - нічия на своєму полі. Знову будете казати, що судді витягли. Хто пам"ятає той матч і є не зацікавленою стороною докаже що так не було. То для чого видумувати нісенітниці. Дурня все це...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! І ваші коменти стосовно Дзвиняча дурня!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


4 GOL  
А ЧОМУ 18 тур не відбудеться 19.08.2010 року??????? Я, в принципі, не бачу жодних перешкод для цього!!!

5 naz_forever  
Тур перенесено у зв'язку із проведенням Кубка Перепічки. На засідання КДК були присутні більшість представників команд.

3 Dinammo  
Я дуже здивований таким рішенням КДК. Як, навіть на одну гру не дискваліфікувати стадіон у Дзвинячі!? Жах! Думаю настав час дискваліфікувати самого КДК.

2 Volod  
Ніякого матчу Дзвиняча на нейтральному полі не буде!Стадіон не дискваліфікований.Читайте витяг із протоколу КДК

1 Dinammo  
Зчим пов'язане дане рішення про перенесення 18 туру на 14 жовтня? Мабуть все-таки Дзвинячу стало моторошно проводити свій домашній матч проти Старих Богородчан на нейтральному полі..

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]