MENU
Головна » 2011 » Травень » 16 » VI тур ЧР 2011
19:36
VI тур ЧР 2011

Горохолина - Маркова-Бабче

Дорослі: 2:1 (І.Паламарчук, 55, М.Писклинець, 78 - А.Мариневич, 17)

Юнаки: 2:2 (К.Климів, 19 - І.Тимків, 27 - Р.Лівінський, 55, 69)

Арбітр: Р.Мартинюк (Старі Богородчани)


Дзвиняч - Гринівка-Нивочин

Дорослі: 4:0 (Р.Михайлишин, 10, М.Гнатюк, 13, М.Гловлюк, 15, М.Лаврій, 30)

Юнаки: 9:0 (І.Мусихін, 20, С.Урсу, 32, Б.Шапранов, 40,52, М.Єрназаров, 55, В.Карабінович, 58, 69, Д.Гуменюк, 60, А.Левицький).

Арбітр: І.Пивончук (Горохолина)


Іваниківка - Старі Богородчани

Дорослі: 1:1 (О.Пороговський, 2 (автогол), Т.Лапко, 25).

Юнаки: 1:1 (Б.Павликівський, - 18, Вол.Момот, 10)

Арбітр: С.Колесніков (Старуня)


Глибоке-Хмелівка - Космач

Дорослі: 1:0 (Р.Загірняк, 12). Вилучення: Д.Приймак (Глибоке-Хмелівка)

Юнаки: 2:2 (В.Романів, 16, М.Олексин, 45 - І.Третяк, 27, С.Сало, 54).

Арбітр: Р.Балаш (Підгір'я)


Підгір'я - Росільна

Дорослі: 2:1 (А.Мискоглід, 33, А.Висоцкіс, 75 - І.Попович, 7). Вилучення: В.Канюк (Підгір'я), І.Паливода (Росільна).

Юнаки: 4:1 (І.Гоголь, 3, 18, О.Захарчук, 28, С.Крайник, 70 - Є.Паньків, 43). Вилучення: І.Савчук (Підгір'я).

Арбітр: А.Кривко (Старі Богородчани)


Богородчани - Грабовець

Дорослі: 2:3 (С.Струтинський, 25, І.Герліб, 83 - М.Землянський, 5, С.Грабовецький, 38, М.Гутник, 90).

Юнаки 6:0 (Н.Михайлишин, 3, 22, І.Климів, 7, 19, Р.Сікора, 35, Н.Потокі, 41).

Арбітри: М.Возний (Богородчани), Ю.Сташко (Підгір'я).


Саджава - Солотвин

Дорослі: 3:1 (М.Жирик, 27, Н.Кульчак, 29, В.Холевчук, 64 - О.Дутко, 89).

Юнаки: 3:1 (С.Криховський, 44, 49, 55 - М.Гоголь, 10).

Арбітр: М.Кривко (Богородчани)

Категорія: Чемпіонат району 2011 | Переглядів: 1955 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 22
22 Skiper  
боковому судді з Підгіря Івану Дидичу вибили зуб - це факт. Перед тим як його вдарив футболіст Дзвиняча вболівальники шарпали його як хотіли. А в Старих Богородчанах суддя в рапорті написав, що гравець наніс йому удар в обличчя, а як щойно мені повідомили стадіон в Старих Богородчанах дискваліфікували на дві домашні гри, гравця, який наніс удар на 5 ігор і 100 грн штрафу на команду. Я не є вболівальником якоїсь конкретної команди, але мені здається, що якщо вносити такі дисциплінарні санкції, то на всі команди, а не тільки на ті, які не подобаються федерації футболу на чолі з Балашем.

Пацан попустись. Ніякого зуба ніхто Івану не вибивав. Дістав він заслужено. Де що він накинувся з кулаками на вболівальника, який розтягував його і гравця також факт. Гар гарнна поведінка 20 - річного судді, який б"є в песок 60 - ти річного вболівальника. Респект. Молодець. І разом з тим значить центральний був непутьовий суддя. А тут напад на центрального суддю з області, а не на наших районних тузіків, та ще й у центрі полі (тобто вболівальники вибігли на поле). Народ, не рівняйте х... з пальцем. Потрібно було тримати себе в руках і тоді бути героями.


21 ФІФА  
Ах правда в очi рiже.

20 "5"  
""""Як тобі "представити" факт - принести вибитий зуб, чи зробити Івану Дидичу ренген ротової порожнини. Чи які ти факти хочеш? Я був на тому футболі і все бачив на власні очі. На жаль не зняв на камеру.""""" Як вбачається з наведеного, Ти встановив встановив факт, тоді представ його, а не можеш, то не "фактуй" !!!!!

19 ФІФА  
Та на всi факти,правельнi люди закривають очі.А вони говорять,що набагато гірше суддiвство,в області.Правельно бо там нема своїх суддів,i важко грати по справедливості.А вони без суддів ну ніяк.

17 Smail  
Dzvunjach nijakuj, Sadzhava chempion...vbolivalnuk S.B. spas Dzvunjach vid ganebnoi porazku...

16 "5"  
Сивий, якщо ти такий достовірний, то представ будь-ласка факт про який ти говорив в попередньому коментарі!

18 Сивий  
Як тобі "представити" факт - принести вибитий зуб, чи зробити Івану Дидичу ренген ротової порожнини. Чи які ти факти хочеш? Я був на тому футболі і все бачив на власні очі. На жаль не зняв на камеру.

15 ФІФА  
Цiлком з тобою згідем.Тепер цiлий райом побачить,що дзвиняч заслужений чемпiон...(смiшно з цього всього

13 AvB  
Я не писав що СБ програвали. Я мав на увазі, що якщо в будь-якому матчі в наступних турах будь-яка домашня команда, буде програвати, то для того, щоб досягти позитивного результату можна зірвати матч, бо назначать перегравання. Був випадок в Лізі чемпіонів матч Рома - Динамо (точно не памятаю рік). Після першого тайму Динамо вигравало 1:0. У перерві головному арбітру кинули в лице якийсь предмет і розбили ніс. Матч було припинено. Ромі зараховано поразку.

12 azzerz  
Для AvB СБ дома не програвали а навпаки проводили дуже непоганий матч і вели гру до логічного закінчення з своєю перевагою.

11 daNa///*)))  
маркова-бабче the best!!!!!!!

10 AvB  
Неправильно буде перегравати матч. В такому випадку, якщо будь-яка команда буде вдома програвати, то зірве матч і будуть перегравати.

9 Ігор  
Для СИВОГО!!! Щодо випадку в Дзвинячі, по-перше зуб ніхто нікому не вибивав (не займайся пліткарством), по-друге гравець, який вдарив суддю відбув дискваліфікацію 5-8 матчів. Дискваліфікація стадіону відбувається в тому випадку коли суддю бють вболівники, що і було в СБ і чого не було в Дзвинячі і будь-ласка не забивай людям голови своїми "водяними" коментарями.

14 Сивий  
Ніякого пліткарства немає: боковому судді з Підгіря Івану Дидичу вибили зуб - це факт. Перед тим як його вдарив футболіст Дзвиняча вболівальники шарпали його як хотіли. А в Старих Богородчанах суддя в рапорті написав, що гравець наніс йому удар в обличчя, а як щойно мені повідомили стадіон в Старих Богородчанах дискваліфікували на дві домашні гри, гравця, який наніс удар на 5 ігор і 100 грн штрафу на команду. Я не є вболівальником якоїсь конкретної команди, але мені здається, що якщо вносити такі дисциплінарні санкції, то на всі команди, а не тільки на ті, які не подобаються федерації футболу на чолі з Балашем. Невже Дзвиняч хоче такого чемпіонства???

7 soltek  
Логічним для СБ була б дискваліфікація стадіону на перше коло! Можливо це б дисциплінувало вболівальників як СБ так й інших команд.

8 Сивий  
А за одно і стадіони в Дзвинячі, де боковому вибили зуб, в Горохолині, де робили розправу над суддями, в Грабівцях, де жодного поєдинку не пройшло, щоб вболівальники не вибігли на поле, в Нивочині, де кожного разу порушуються елементарні норми поведінки. Тай взагалі - а хто без гріха? Зараз знову почнеться розмова про витягування Дзвиняча в чемпіони, про негативне ставлення суддів до Старих Богородчан, і т.д і т.п.Найрозумнішим було б дискваліфікувати гравців-забіяк, Дзвиняцькому боковому заборонити судити боковим, а матч переграти, щоб не було наріканнь на те, що Дзвиняч знову витягують. Це моя субєктивна думка, але я думаю так було б справедливо surprised surprised surprised

5 misha  
Які покарання дали С-Б?

6 naz_forever  
Сьогодні засідання КДК на 16.00 Рішення буде викладено вечером на сайті

4 azzerz  
Приймаку скільки мож саджаву хвалити?

3 МЮ  
у Дзвиняча за молодіжку ще забивали Б.Шапранов і А.Левицький!!!!!!!

2 alex21  
Саджава молодці. С. Джек кращий форвард.

1 azzerz  
Які санкції можуть приймити щодо команди в складі якої грала людина яка брала участь в матчах на область?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]