MENU
Головна » 2010 » Травень » 31 » VIII тур
08:30
VIII тур

ФК "Богородчани" - "Сокіл" Лесівка-Нивочин

Арбітр: Р.Балаш (Підгір'я)

Юнаки 0:1 (Р.Головенко, 35)

Дорослі 0:0 (Вилучення з поля Д.Трінчук (Лесівка-Нивочин))

"Каменяр" Іваниківка - "Бистриця" Підгір'я

Арбітр: В.Кугук (Підгір'я)

Юнаки 4:0 (І.Якубів, 10,51,32, І.Доцяк, 58)

Дорослі 3:2 (В.Слободян,43, М.Катрич, 58, А.Гаргат,60 - Т.Нич,1, А.Мискоглід,71)

"Карпати" Старі Богородчани - ФК "Дзвиняч"

Арбітр: М.Возний (Богородчани)

Юнаки 1:0 (М.Палагій)

Дорослі 1:1 (М.Гловлюк, 25 - О.Гаврилюк,46). Вилучення з поля О.Збіглей (Старі Богородчани

ФК "Космач" - ФК "Маркова"

Арбітр: М.Кривко (Богородчани)

Юнаки +:-

Дорослі 9:1 (А.Сисак,5,7,36,74, В.Херманюк, 28,54,59,81,85 - М.Огерук,22)

ФК "Саджава" - ФК "Грабовець"

Арбітр: А.Вербовський (Богородчани)

Юнаки 2:0 (С.Криховський,11,54)

Дорослі 5:0 (Р.Жирик,22, І.Середюк,7,54,72, А.Середюк,34)

ФК "Старуня" - "Дружба" Горохолина

Арбітр: Р.Панчук (Богородчани)

Юнаки 1:1 (М.Качківський, 25 - О.Суслик,70)

Дорослі +:- 


Бомбардири

Дорослі: В.Херманюк (Космач) - 17 голів, І.Середюк (Саджава) - 8 голів, А.Сисак (Космач), Т.Нич (Підгір'я) та М.Гловлюк (Дзвиняч) - по 7 голів, М.Катрич (Іваниківка) - 6 голів.

Юнаки: І.Тимків (Горохолина) та А.Кецман (Підгір'я) - по 7 голів, І.Якубів (Іваниківка) - 6 голів, М.Олексій (Глибоке), М.Красілич (Дзвиняч) та С.Криховський (Саджава) - по 5 голів.

Категорія: Інформфутбол | Переглядів: 1211 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 32
32 Ivan Dmytryshyn  
"Шановний", MW. Про мою недалекість і здоров"я, судити явно не ТОБІ. Краще оцінюй свій інтелект, який, напевне залишає бажати кращого. Тим більше, що всього чого ТИ, судячи із твого "звернення", хочеш від футболу, це посміятись. То ТОБІ напевно в цирк на мавпочок дивитися. Суть власне я розумію досить добре. А от свисток у зуби, не беру якраз тому, що це не для мене. А той хто бере, з того відповідно і питають. Адже, якщо берешся за роботу, то виконувати її потрібно максимально якісно, що я щоразу і роблю на своїй роботі.
Про моє фінансове становище теж, думаю, судити явно не ТОБІ. Економістів і фінансистів я не потребую, та й ТИ явно не з податкової.
Я живу, покищо, в ДЕМОКРАТИЧНІЙ країні і ладен обговорювати будь-які теми, і відгукуватись про кого хочу і як хочу. Тим більше, якщо це підтверджено фактами.
Мораль цієї баки така: Запхай свій коментар кудись далеко. Я не обговорюю суддівство односторонньо, як деякі "патріоти". Тільки тоді, коли команда програла. За цей сезон суддівство "не далеке" було в грі з Підгір"ям та з СБ. А забиває Дзвиняч чи ні, не ТОБІ судити. Краще розгорни таблицю і глянеш, а ще краще це зробити в кінці сезону!!!!!!!!!!!!!!!

30 Volod  
Шановні представники команд коли підписуєте протокол,то дивіться що підписуєте.Тоді не буде претензій відносно того ,чому суддя не зафіксував вилучення певного гравця

29 MW  
Ivan Dmytryshyn.Половина району хоче бачити тебе у суддівській формі і з свистком у зубах на обслуговуванні хоча би матчу юнацьких складів. Ото буде сміху. Бо обговорювати не розуміючи суті може кожний, а ось взяти на себе сміливість - одиниці. І здається мені що ти слабий на голову, бо висловлюватися про людей в такому дусі і погрожувати їм можуть тільки не далекі люди. Думаю Возний зрадіє коли ти йому перекинеш машину на дах - купить собі нову, бо ти мабуть грошей маєш багато, заплатиш. І поза вушників можеш йому дати побільше - дорожче обійдеться. Те що ти називаєш хамством в суддівстві проти Дзвиняча - це твоє незнання футболу, а суддівства - і поготів. Я далекий від суддівства, на футболі теж був, і ніякої упередженості в діях Возного не бачив. А те що дзвинячські футболісти не забивали в порожні ворота - це їхні проблеми, а не судді в полі.

31 Volod  
Супер.Повністю згідний з вашою думкою.

28 Dinammo  
Космач сьогодні складатиме свій перший іспит на підтвердження "домінування" у верхніх рядах таблиці в кубковому матчі проти аутсайдера Горохолини.

27 ZEZE  
Тихотів сказати що "добре вріже" !?

26 Іvan  
Космач чемпіон!!! І Дзвиняч нам позубах.

25 Ivan Dmytryshyn  
Дякую за таблицю!

24 Dinammo  
Питання до А.Вербовського: Чому в протокол матчу Саджава-Грабовець не занесена червона картка саджавського гравця?

22 Ivan Dmytryshyn  
Коли будуть обновлені результати в таблиці?

23 naz_forever  
Таблиця обновлена.

21 Ivan Dmytryshyn  
Для Sheva. Я згідний що порушення спочатку були в Дзвиняча, але вони присікались суддею одразу, а от порушення гравців СБ проходили подекуди навіть без свистка. Ось що дратувало і привело до даної ситуації. А на рахунок дискваліфікації
то не дивно що за розпускання рук - дискваліфікація, хоча взагалі дивно що є реакція. А за гру з боку футболістів СБ, якщо дискваліфіковувати гравця Дзвиняча, то потрібно було б дискваліфікувати пів команди. Хлопці з СБ реально нагліли щоразу більше.

20 ROMA  
Юнаки Космач 1-1 Маркова

19 Dinammo  
При федерації існує апеляційник комітет. Чи цей орган за 2 роки розглядав якусь апеляцію? Чи її навіть неварто подавати по рішенню КДК? КДК і АК незалежні один від одного?

18 Sheva  
Гравця СБ дискваліфіковано на дві гри, а гравець Дзвиняча залишився без покарання. Отакий у нас гуманний дисциплінарний комітет!!!

17 Sheva  
Ivan Dmytryshyn, а куди ви дивилися як гравець Дзвиняча з двох ніг ззаду скочив у ноги гравцю СБ який вже був без мяча. Жорстко почав грати Дзвиняч і СБ їм відповіли! Емоції тримайте при собі- таких героїв як ви- є багато!

16 AvB  
З яким результатом закінчився матч Космач - Маркова (юнаки), ще до подачі протесту. Федерація цей протест розглядала? Якщо розгадала, то який вердикт?

15 AvB  
Тут не потрібно давати ніяких питань до федерації. Федерація сама повинна карати футболістів за хамські вчинки на полі. А то федерація взагалі бездієва!!!!!!!!!!!Скільки вже подібних випадків було від початку чемпіонату?Суддям за гру платять команди. Федерація тільки позбирала внески з команд на початку сезону. Цим обмежується вся роль федерації в Богородчанському футболі? Що ще робить федерація? календар тільки складає. Я розумію без грошей тепер нікуди, і мало хто хоче іти судити на район. Але ж після матчу можна вживати хоч раз якісь заходи проти порушників!!!! Будемо чекати...

14 Dinammo  
Цікава дискусія стосовно суддівства. Та нашим "вельмишановним" суддям ці розмови донічого. Вони- Боги, відповідальності нізащо ненесуть. Судити можуть якто кажуть "під настрій".

13 Ігор  
Питання до Р.Балаша стоїть не в тому, хто кого і за що виганяє, а втому: чи будуть федерацію застосовуватись хоч якісь дії для попередження подібних ситуацій в подальшому, тобто чи будуть футболісти нести відповідальність за подібні вчинки!!!

12 ZEZE  
З чату:
"1. Obama - На мою думку і думку інших людей, які бачили епізод у Старих Богородчанах, першого потрібно було вилучати гравця Дзвиняча, а потім з Старих. Та Возний це проігнорував, а Балаш за таке-виганяв!
2. Петро - Гравця з СБ проти якого було грубо зіграно гравцем Дзвиняча треба було виганяти в кінці першого або на початку другого тайму за подібні порушення. Та Возний це проігнорував, а Балаш за таке-виганяв!"

11 Ivan Dmytryshyn  
Просто дістала вже чесність арбітрів. Тож якщо і береш гроші, то і витрачай одразу на ремонт авто чи ще чогось

10 Ivan Dmytryshyn  
І знову ми відмітились суддівством. Адже розпускання рук гравця Старих Богородчан - результат манери суддівства Возного. Ст. Богородчани грали не у футбол, а у регбі. Враження таке, що гравці СБ змагались хто більше футболістів суперника завалить. А жовту отримав Гловлюк за грубу гру в нападі, якої не було, ба навіть удар після свистка. А коли Яцурака при атаці відверто тримали за футболку, яка розтягнулась на метр - за це кутовий. Роздуплився Возний після мордобою. А тепер прошу передати по можливості Возному. Якщо таке хамство в суддівстві проти Дзвиняча повториться, сам особисто перекину на дах його МАТІЗ, і розцінюйте це як хочете. Бачу кілька направляючих позавушників арбітру не мішає. А дегенерату, що сплутав футбол з боксом - привіт і нагадування про виїздну гру в Дзвинячі. Хоч переживати немає за що - швидка допомога там дежурить кожного разу. ЛАСКАВО ПРОСИМО!!!!!

9 ААА  
Цікаве питання? Інтересно почути відповідь?

8 Ігор  
Питання до Р.Балаша - "Чи буде розглядатися питання, щодо дисциплінарної відповідальності футболістів в моменті вилучення в матчі С.Богородчани - Дзвиняч, за грубу гру гравця Дзвиняча та розпускання рук гравця С.Богородчани, адже ви були безпосередньо присутні на цьому матчі ?" Якщо буде, то коли? ким? результат?

7 ZEZE  
Маркова не показник, результивність будемо "відать" в четвер на кубок (доречі домашній матч проти Горохолини виграно завдяки високій професійності, тобто упередженості судді Когука - може він подумав: "А чому і в Космачі не може бути таких гравців, як Марадонна, що вміють забивати руками?") та в неділю в Дзвинячі.

6 парамон  
коли буде остаточний результат шодо космача

5 Dinammo  
Кажуть, що у Маркови була підставка. А як перевіряли, як арбітр дозволив грати підставному?

4 AvB  
А чому опротестовано матч юнацьких складів Космач - Маркова? Яка причина?

2 парамон  
космач чемпіон відали яка результативність

1 Dinammo  
Чому незазначена червона картка гравця дорослого складу Саджави?

3 naz_forever  
Інформація на даний час може бути не повною, оскільки отримана в телефонній розмові. При отриманні офіційних документів можуть бути внесені зміни.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]