MENU
Головна » 2010 » Вересень » 20 » XXII тур 19 вересня - результати
09:30
XXII тур 19 вересня - результати

ФК "Саджава" - ФК "Маркова-Бабче"

Юнаки: 1:0 (Криховський С., 37)

Дорослі: 7:1 (Середюк, Я., 44, Холевчук В., 17, 42, 82, Середюк І., 21, Соловей О., 60, 65 - Дудко О., 70)

Арбітр: Р.Панчук

ФК "Космач" - ФК "Дзвиняч"

Юнаки: 5:0 (Ярич В., 5, 15, 60, Семенів, 35, Третяк І., 45)

Дорослі: 2:1 (Херманюк В, 30, Надрага М., 70 - Дубей І., 55).

Арбітр: С.Колесніков

"Каменяр" Іваниківка - "Сокіл" Лесівка-Нивочин

Юнаки: 1:0 (Якубів Р., 19).

Дорослі: 7:0 (Замятін М., 81, 82, Атаманчук С., 88, Гаргат Вол., 5, Катрич М., 30, 61, 65, Слободян В., 55). Вилучення: Гоголь М., 66, Пронь І., 78 (Лесівка-Нивочин).

Арбітр: М.Кривко

ФК "Глибоке" - "Дружба" Горохолина

Юнаки: 2:1 (Олексин М., 45, Левченко О., 57 - Климів І., 55)

Дорослі: 2:1 (Мисюра В., 51, Мориквас В., 86 - Бітківський А., 6).

Арбітр: М.Возний

ФК "Старуня" - ФК "Грабовець"

Юнаки: 5:1 (Качківський М., 12, 31, 61, Кубчак А., 46, Мухал М., 24 - Яцівський Д., 64).

Дорослі: 1:2 (Вінтоняк А., 32, Грабовецький С., 64 - Мосюк М., 35).

Арбітр: А.Вербовський

Категорія: Інформфутбол | Переглядів: 2077 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 641 2 »
63 Рулік  
Для Ivan Dmytryshyn: перед фіналом Кубка району представник команди Саджава перевіряв паспорти гравців Космача і нових гравців з того часу вони не заявляли. Так що тут все чисто. А що до, як ви пишете "дикунства", то як на мене гравці і представники команди досить виховані та стримані, як для нашого районного чемпіонату люди. А те що вболівальники не завжди коректні, то такі є в кожному селі і в Дзвинячі в тому числі.
Для Патріот: за гроші чи за ідею - це кому як виходить. В регламенті немає пункту, який би забороняв заявляти за команду жителів інших сіл, якщо вони звичайно не грають в обласному чемпіонаті. Ваш плюс є в тому, що коли ваша команда стане чемпіоном району гордості за неї буде більше, бо це зробили ваші односельці. Хоча коли "Шахтар" виграв Кубок УЕФА всі й забули що в команді украінців в два рази меньше ніж легіонерів.

62 патріот  
Для Івана дмитришина!Хлопчику!Ти напевно в сосну в........!Я тобі про виховання молодих футблістів а ти мені про священника якого привели на футбол.В тебе з головою все добре? Який старий Сало? Поїдь в паспортний стіл і не пиши дурниці тут людям!А на рахунок зависті!Яка зависть?Футбол грати мають свої,а бавитися купи продай то вже не спорт.Якщо робити ставку на гроші це вже проґфесійний футбол у якому можна заробити гроші.І підприємцям дякувати треба!що вивели "Дзвиняч "на поле.Ви не грали 10 років та яких там мабуть з років незалежності клуб буряном заростав і на полі дівчат г....якщо не більше а ти тут філософствуєш!Так і про зарінки,Які вКосмачі зарінки?Д.....Візьмися за розум!!!Багато Космачан вболівали за Дзвинячем і мають тісні дружні стосунки і ніколи не ворогували.Але дякуючи таким рагулям як ти.Ти людей стравлюєш?І багато тут твоїх тупих "коментарів"є доказом того.

61 Ivan Dmytryshyn  
Скоро Космач, котрий так має чим похизуватися, в нижню частину турнірної таблиці попаде. Тож привітаємо з досягненням. БРАВО!!!!

60 Ivan Dmytryshyn  
Для Патріот. 100 % молодіжки грають, з яких 3 чи 4 гравців з 91-го року, а згідно регламенту дозволено з до 93-го. Так що Космач у свою молодіжку поназбирував із свого села, але уточнюйте якого віку (зокрема Сало). А краще мовчіть, доки ніхто не перевірив і не зняли очки з команди. А стосовно "збірної району" у Дзвиняча, то я наскільки знаю, Космач і Росільна різні села. Чи не так? То краще мовчіть. Стосовно суддів, то перший в списку підккупщиків суддів ваш Климбус. Суддя, котрий судив гру на кубок молодіжки у Дзвинячі сам пізніше признався, що взяв гроші у Климбуса коли той віз його додому, ба навіть суму назвав. Гру наскільки пам"ятаєте недограли через те, що такі, цитую ваших вболівальників "бики" як Климбус молодший і компанія вибігли на поле і почали прискакувати до судді. От і зробили гру. А тепер прошу назвати хоча б один реальний факт підкупу судді зі сторони Дзвиняча,, а якщо ні то і рота нема чого роззявляти, тим більше тим хто перший в черзі гроші дати, аби своя каліцька команда десь пролізла. Вкотре повторюю, буде космач в турнірній вище Дзвиняча, тоді можна буде про щось казати, а поки що ідіть на зарінки і тренуйтеся!!!! так що зверніть увагу на себе в першу чергу бичари!!!!!!!!!

64 159  
Шановний Іван Дмитришин і всі інші, виписуєте тут всілякі нісенітнеці. Тебе тішить це, що ти написав в коментарях слово "бики". Ти хоч зможеш охарактеризувати те слово, що ти написав? Виписуєш, а потім вважаєш себе крутим і напевне вихваляєшся в своїй компанії. А ти задумався хто є ти? А раджу..... Тепер щодо футболу. Без різниці хто і за кого грає, важливо те, що на цю гру приємно дивитись вболівальникам. На полі гравці повинні робити свято тим, хто на них прийшов подивитися, а не рвати собі одне місце і доказувати, що той чи ін. може обматюкати партнера з ін. чи своєї команди, сюддю і йому за це нічого не буде, бо він "гламурний"! Кому потрібно таке свято? Якщо сільська громада може собі дозволити купити будь кого, то честь їй і хвала, значить хоче, щоб команда чогось добилася, а не цілий сезон тільки діставала м'яча з своїх воріт! На рахунок молодих гравців, то звідки ви такі розумні знаєте роки народження половини космацької команди? Давайте, напишіть звідки така інформація. Пдтвердьте її чимось, а як нема чим, то чого писати? Кожен може написати всіляку фігню, а ти попробуй її спростувати! Може ти є татом, що знаєш, коли народився Сало? Вболівальники в кожному селі не подарок, і в Космачі в тому числі, але потрібно насамперед нормально судити суддям і тримати гру в своїх руках, а якщо хтось не може тримати порядок на полі, то нема чого судити. Скільки випадків було, що гравці відкривають рот до судді, а суддя не показує жжодної реакції, от тому і "ломлять" їм руки кожної гри!

59 Хотабич  
Підгіря - Космач 2:1 (юнаки 2:0)

58 Volod  
Підгіря-Космач 2:1(2:0)

57 Volod  
Грабовець-Глибоке 1:0(1:1)

56 Sheva  
Дзвиняч 4-0 Саджава
Лесівка-Нивочин 1-4 Старі Богородчани

55 AvB  
Патріот про культуру в Космачі писали не тільки вболівальники Дзвиняча...Ну і що з того що вони назбирали хлопців з району? Ну нехай їхня команда буде називатися Ромашка а не Дзвиняч, але вони будуть на 1-му місці, тобі легше від цього буде? Футбол грати потрібно а не дурниці писати!

54 Latik  
Напишіть результати туру, хто знає. Богородчани-Іваниківка 0-1 (юнаки 0-8)

53 independent  
Мені вже це надоїло,яка різниця-за гроші,чи не за гроші,вам хтось не дає збирати команду,а якщо не хочете,то будете дальше програвати!!!І більшість гравців дзвиняцької команди,це є жителі села Дзвиняч,а не так як ви тут розпинаєтесь,що ціла команда!!!Роззуйте очі,не знаєте не говоріть!!!Дзиняч хизується 1-м місцем,а в тебе,Патріот,може і короткий,так що не треба тут скакати!!!А увагу ми на себе звертаємо,от тільки забагато уваги таких зависників, які тут сидять і коментують дурню всіляку!!!

52 Патріот  
Прочитав всі коментарі від вболівальників ФК "Дзвиняч"хоча який там Дзвиняч .За гроші поназбирували з цілого району і пишуть про порядність вболівальників ФК КОСМАЧ .Ви шановні про свою культуру у Дзвинячі напишіть як ви берете толпою і на шару хочете виграти.Космач виховує молодих футболістів і ложив на всі понти.100 процентів футболістів молодіжки грають.А чим Дзвиняч може похизуватися ? Як не сорочка довга то .... короткий.І суддів купуєте і страдаєте ..... так що зверніть увагу на себе в першу чергу бичари!!!!!!!!!

51 Гол  
Для Шеви. "Обсирати" і говорити правду це різні речі. Кубкова гра Іваниківка-Космач. Два гола забив Паливода а записали на Херманюка і Сисака.

50 Гол  
Для Шеви. Про якого Возного ти мелеш? Гру судив Івасюта. А про те, що Херманюк забив аж 2 із 7 записаних казали гравці Горохолини. На рахунок зависті то завидно напевно вам тому що дописуєте собі те що не можете зробити на полі.

49 Гол  
Назар онови будь ласка становище бомбардирів.

48 SHEVA  
Для Гол. Навіщо ти обсираєш других, тобі завидно? На матчі був присутній Возний і багатьох бачив з Дзвиняча (Карабанович А) Уточни від них стільки забивав Херманюк Горохолині. Доречі Карабанович є житель с.Космача і знає всіх у лице.

47 Dinammo  
А давайте кожна команда обере собi певного гравця i буде записувати на нього всi забитi.

46 Ivan Dmytryshyn  
Забив гол Сисак і ніяких зрізань головою чи ще чимось від будь-кого з гравців не було. І це теж всі бачили.

45 Гол  
Sheva прокоментуй 39 комент. Те, що Херманюк забив аж 2 із 7 записаних теж "всі бачили"

44 SHEVA  
Для зіко. Ти напевне сліпий або небув на футболі! Сисак бив штрафний, а Херманюк зрізав мяча головою, це бачили всі.

43 Lynk  
Для Шеви!!! Ніхто тне казав що у нас ідеальне суддівство.., і що на полях районного чемріонату ідеальні порядки... так з цим є питання , але нігде, нівякому селі ці порушення немають систематичного характеру... так є гарячі моменти і гарячі голови...Космач - це постійна гаряча точка богородчанського футболу... там така реакція на події, так висловлюють невдоволення - це дикість, яка ще і заохочується місцевим керівництвом..... Думаю мене підтримає кожен хто коли небуть грав у Космачі...або мав з ними справу...

42 SHEVA  
Як у грі Дзвиняч Підгір'я боковому вибивають зуб і вболівальники кричать і погрожують і майже не доходило до бійки і на полі, а в Горохолині проти Іваниківки що творилось, на судді футболку порвали, змусили поставити пеналькі то це все нормально, а як Космач то дофантазовують втричі.

39 Гол  
Херманюк взагалі молодець. В грі з Горохолиною він забив аж два гола із семи записаних на нього. З такими результатами тільки в лігу чемпіонів{м'ячі подавати}. Цікаво, чи Херманюк забив хоч половину із "своїх" 25 голів.

38 AvB  
До-речі 2 роки тому стадіон було дискваліфіковано за бійки.Космач свої матчі догравав на виїзді.Бачу це на них не вплинуло...

37 Lynk  
ОТо Космач і вигравати вже невміє...!!! Чи там нерозуміють шо таке спортивна поведінка,- то не дивина...Рік тому , чи то два, боковому судді там взагалі нанесли тілесні ушкодження (вирубили внатурі)...і нічо... ніяких наслідків...маємо зараз результат- навіть при виграній зустрічі проблеми зі сторони вболівальників...Треба вчасно робити висновки, наказувати, куди дивиться федерація!!! Чи там також БОси Космача вхожі??? ДИСКВАЛІФІКАЦІЯ стадіону до кінця сезону!!!! Оце їх навчить!!!

36 ziko  
звичайно що вася херманюк стане кращим бомбардиром району!!!!!!!!!!
перший гол з штрафного забив Сисак а не херманюк!!!!
І це вже не перше дописування голів на херманюка зі сторони космача!!!!!!!!
МОЛОДЦІ!!!!!!!!!!!!

35 ziko  
люба команда може як програти так і виграти!!!!!
але треба вміти і те і інше!!!!!!!
це просто ганьба бігти за гравцями і кричати в їхню сторону різні слова!!!!!!
команда Дзвиняча програла і в прешому колі проти Грабівців!!!були там і вилучення і чуть не бійки але після гри подякували один одному!!!!а космач показав свою дикість!!!!!!
також була гра юнаків на кубок Дзвиняч-Космач!!!!матч прийшлося зупинити бо космацьке начальство команд було на полі і хотіло бити суддю!!!!!!!!
корова на пасовиску краще себе поводить ніж космач на футболі!!!!!!!!!!!!

34 DID  
Я буваю на всіх принципових матчах Дзвиняча. Памятаю гру в кінці минулого сезону Ст.Богородчанм-Дзвиняч ,гру в першому колі Саджава-Дзвиняч, недавно Іваниківка-Дзвиняч. На всіх іграх було дуже багато вболівальників з цих сіл. Але і в С.Богор. і в Саджаві , і в Іваниківці вболівальники господарів нормально поставились до результатів та всі признали рівень гри Дзвиняча. Але недавно почув від знайомого з Космача, що в них на футболі твориться щось неймовірне ( непристойна поведінка вболівальників) В 70-80 роках Дзвиняч і Космач жили в великій дружбі ( через хату женилися, або виходили заміж в ці села), я завжди рахував Космач цивілізованим селом. Але те що мені розказали про поведінку космацьких після гри з Дзвинячем мене шокувало. Куди поділися ЛЮБЕНЬКІ-СОЛОДЕНЬКІ 70-80 років. Чи цивілізація обминула Космач. Я категорично проти грубощів та нецензурщини на всіх стадіонах району, але те що відбуваєтьсч в Космачі переходить всі межі. Люди схаменіться!!!

33 AvB  
Для Xxanderz: Космач дійсно виграв у себе вдома від СБ в першому турі 2:1. Вдома 3:0 Космач програв від Іваниківки в чвертьфіналі кубка району

32 AvB  
Для Dinamo про вилучених гравців ФК Лесівка: Першого гравця вилучили за 2 жовті карти(1-шу картку він отримав у першому таймі - не памятаю за яке порушення, а другу за те, що не діставав м'яч головою і зловив його рукою). Другий гравець отримав червону карту за те, що в очі послав головного арбітра. На той момент рахунок вже був 4:0... Не думаю щоб щось помінялось...

31 Xxanderz  
torres ну ти ы дурак...космач програв СБ вдома 0:3...)))в тебе память коротка//)))

30 Dinammo  
Коли буде засiдання КДК?

29 Lynk  
Підтримую повністю... Хто би не грав у Космачі - всі нарікають, і не лише на Климбуса...Бійки лайки хабарі....Треба робити висновки ... ДИСКВАЛІФІКАЦІЯ!!!!! це повинно їх навчити...

27 GOL  
Або просто дискваліфікувати стадіон до кінця сезону! А космацькі вболівальники нехай УЧАТЬСЯ елементарної культури!!!

26 GOL  
В мене ПРОПОЗИЦІЯ до Районної федерації і п. Балаша зокрема: давайте кожен домашній матч Космача супроводжувати нарядом міліції, або спецназу. І тоді поведінка вболівальників буде культурніша і вигуків до бокового судді на кшталт "ВЛАМАЮ РУКУ" поменшає!!!

28 naz_forever  
Не тільки Космача, а всі матчі чемпіонату повинні проводитись за присутності правоохоронних органів, і останні зобов'язані виконувати свої прямі обов'язки.

40 mishel  
"Останні", при теперішній владі, взагалі нічого не зобов"язані! У них психологія - всі зобов"язані їм!

24 Ivan Dmytryshyn  
Шкода, що вхід таких культурних гостей як ФК Космач, немає можливості заблокувати. Проте, його нік означає, що саме так висловлюються всі жителі Космача

25 naz_forever  
Відповідний коментар буде видалено. IP адресу з якої його було надіслано заблоковано.

23 Ivan Dmytryshyn  
За результатом двох зустрічей чемпіонату 5:3 і явно не на користь Космача

22 torres  
Хлопці. Якби би ви не сварилися, але мусимо визнати, що Космач вдома обіграв і Дзвиняч і Старі Богородчани, і Грабівці.(інформація для роздумів).

41 mishel  
Для яких роздумів??? Тут усі говорять не про якість гри Космача, а про поведінку їхніх вболівальників! А тут є над чим "роздумувати"!

21 Ivan Dmytryshyn  
ФК Космач.
........... Подивися з чого твої дід і баба жили (якщо Ти корінний космачанин, .....), аби не здохнути працюючи на тій ропі. Якби не та ропа, не було би такого дегенерата як Ти. Хоча краще б не було. Так що не роззявляй свого паршивого писка і не показуй своє культурне космацьке виховання. що ви доказали? На 6 місце вилізли і то за допомогою климбуса, що нічого не робить лише суддям презенти тулить, а хто не візьме той поганий. Чи може хтось не знає скільки гравців молодіжки у вас з 91-го року. Так що замаж...
Для всіх інших. Ну і програли. Футбол. Дощ. Поле і м"яч мокрі. Та яка в принципі різниця. Ще 5 ігор з яких 2 потрібно виграти. Ціль більш ніж реальна. Футбол був хороший. Суддівство (крім випадку з пенальті в болоті і ще кількох моментів) на диво (це ж Колесников) терпимо. Що дзвиняцькі хлопці, що космацькі показали хороший футбол. Велике за це їм спасибі.
Шкода тільки, що Климбус старший повинен навіть священника в рясі запрошувати, аби присоромити таких своїх вболівальників, як ФК Космач.

20 ТТТ  
Вболівальники команди Дзвиняча признайте поразку своєї команди! Не шукайте крайнього, чи інших факторів виправдовування. То поле погане, то люди погані --- одні ВИ золоті, правильні!!!!!!!!!!!!!!

19 Dinammo  
А що скаже прес-секретар команди ФК Дзиняч Іван Дм. стосовно поразки рідної команди?

18 ФК Космач  
!!!КОМЕНТАР ВИДАЛЕНО!!! IP заблоковано

17 ziko  
та крім того що виграли ще треба показати людяність!!!!
а цим коментарем космач щераз показав шо вони бики яким місце грати на чемпіонат вулиць!!!!!!!!
Пан климбус назвав Гловлюка який судив боковго хворим і погрожав що чераз підніме положення вломе йому руку!!!!!!
будьте людьми а не худобою рогатою!!!!!!!!!!

16 ФК Космач  
Ропиї каліки Космач показав їм як треба грати футбол

15 Dinammo  
Хто знає защо М.Кривко вилучив аж двох гравців Лесівки?

14 MVD  
Матч СБ Підгір"я відбудеться 30 вересня.

13 mishel  
Хто б не грав у Космачі, враженя у всіх одинакове, дуже негативне! Пора б задуматися як гравцям Космача так і вболівальникам над своє поведінкою, адже ви цим не прославляєте своє село, а навпаки опускаєте його в очах району!

12 ziko  
ні не забив!!!!!

11 Lynk  
Мдааааа....! ІЗ спортивною культурою у Космача дійсно проблеми...! Знаю... знаю...

10 PvG  
Назар онови будьласка таблицю

1-50 51-59
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]