MENU
Головна » 2011 » Жовтень » 16 » XXIX тур ЧР 2011 (16.10.11)
21:46
XXIX тур ЧР 2011 (16.10.11)

Глибоке-Хмелівка – Підгір’я

Дорослі: 0:2 (П.Міщук, 60, 90).

Юнаки: 5:0 (Т.Завадський, 10, 26, 30, М.Олексин, 47, 54).

Арбітр: Я.Кавка (Івано-Франківськ)

 

Іваниківка – Богородчани

Дорослі: +:-

Юнаки: +:-

Арбітр: Р.Балаш (Підгір’я)

 

Дзвиняч – Саджава

Дорослі: 5:2 (М.Гловлюк, 43, 80, 84, О.Паславський, 75, П.Карабінович, 87 – А.Середюк, 18, В.Холевчук, 65).

Юнаки: 1:0 (І.Мусихін, 58).

Арбітр: С.Колесніков (Старуня)

 

Горохолина – Старуня

Дорослі: 5:2 (І.Мельник, 12, 60, В.Микицей, 16, А.Бітківський, 40, 71 – І.Чередніченко, 68, 72).

Юнаки: 0:4 (І.Стефуняк, 23, О.Суслик, 26, 61, М.Мосюк, 34).

Арбітр: Б.Дяченко (Тисмениця).

 

Маркова-Бабче – Солотвин

Дорослі: 1:3 (М.Романів, 83 – В.Данилюк, 41, О.Дутко, 62, А.Шевчик, 75).

Юнаки: 2:0 (Р.Лівінський, 5, М.Заяць, 12).

Арбітр: М.Возний (Богородчани)

 

Гринівка-Нивочин – Грабовець

Дорослі: 0:1 (М.Землянський, 80).

Юнаки: 14:0 (А.Токар, 3, 36, 52, Н.Пронь, 5, Д.Зеленюк, 6, 22, І.Бабій, 15, 30, 46, А.Лаптєв, 31, 42, В.Сенич, 40, 60, В.Попадич, 45).

Арбітр: Р.Панчук (Богородчани)

 

Старі Богородчани – Росільна

Дорослі: +:-

Юнаки: 7:1 (М.Палагній, 17, А.Говдяк, 20, 27, 38, 57, 59, 64 – Д.Кицмен, 56).

Арбітр: І.Дидич (Підгір’я)

 

Космач – вільний від ігор в цьому турі

Категорія: Чемпіонат району 2011 | Переглядів: 1930 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 30
29 777  
Я не про цей сезон і не про цей регламент. Я про те з чого починалась ця канітель із легіонерами, про події 4-5 річної давнини. Ви могли залучити 'своїх', які ще команди могли залучити гравців з області хіба, що Грабівці. Тепер такі команди як Солотвина, Маркова, Дзвиняч знайшли інший вихід-беруть тих, що йдуть грати за гроші. І треба сказати беруть хороших гравців. А на рахунок пофамільно я ще напишу, але про тих кого знаю, скільки повних сезонів в ЧР за СБ провів Дидич-1 чи 2. До цього він грав на область проте на кубкові матчі приїздив регулярно. Те саме стосується Стельмаховича і інших. І в кінці кінців виходить, що ви самі цю кашу з легіонерами заварили а тепер плачете що в Дзвиняча легіонери. Так вони не з свого села, але чим вони гірші.

30 Фраєр  
але ти вже таке пишеш мені смішно стає. Ромко Дидич гарає за СБ вже два роки і більше нізакого не грає за цей час.
Стельмаховчи це наш хлопець, він цього року неграв може 1 гру, а тебе так це бісить.
говори про цей сезон 4-5 років назад чемпіонату фактично як такого не було, шо ти таке говориш!!
Стельмахови і Дидич два грали за газовик кого ти вже інших назвеш я немаю уяви, ти шось придумай поцікавіше
легіонер це гравець який не з свого села.
нічим не гірше але пацик це КОманда коли всі одно знають від маленького, вбівальники приходять дивитися на своїх сусідів, родичів,знайомих, їм цікаво як вони гратимуть,є командний дух, всьо є як в справжньої команди
в Дзиняча такого нема, там приходять заробити, взяв гроші і додому їде. це просто така в нього робота грати у футбол.

27 777  
Не треба мені паяти що всі гравці з села я це і сам знаю. Я не про їх походження говорив, а про те, що муха і інші були заявлені і грали за газовик, але на важливі ігри (особливо кубкові) приїдили помагати бо за регламентом, який доречі робився під СБ, можна було.

28 Фраєр  
муха я так поняв стельмаховчи..він цього року зіграв може 1 раз і то мене не було коли він був.
ти більше крім мухи і незнаєш.. бо більше ніхто не приїжав, регламен цей точно не під нас, все грають ті самі гравці. шо ти розказує таке, чесно коли ти відписуєш я все нове дізнаюсь про свою команду.

25 777  
Я про хабарі нічого не говорив. Просте запитання чого ж тоді Колесніков додав 8 хв. І зарахував гол з положення на 95 хв. Чому ви не кричите що суддя задушив Іваниківку. І ти ще говориш про титули, про кубки. Не беручи до уваги останній сезон, нагадати як СБ в кубку проходили Іваниківку привозячи область на другу гру бо в перші попали 2:0 і ще радувались що мало хапнули, нагадати що "творив" чесний і непідкупний Вербовський коли Пироговський руками лапав м'яч в своєму штрафному, чи вже згадана крилата фраза Серьога свисти. І ти ще говориш про легіонерів Дзвиняча. Ви самі це почали коли 3-4 роки тому на важливі привозили Муху і інших з області бо була можливість і ще вони ж свого села. Так СБ сильна команда, але називати когось глухарями коли ви при цьому мало чим кращі це вже занатто.

26 Фраєр  
колесніков так засудив.. він вам таке міг засудити.. він неадикватний суддя...ти б кричав таке?? ясно шо нє.. тому і ми не кричали.
ти хірню пишеш я тобі можу дати 100 процентів шо всі гравці з села всі, ніодного з області ніколи не було НІКОЛИ це ти десь таке почув, навіть незнаю хто таке каже!!

23 777  
Для sіrіur... "На щот дописування це всі гравці підтвердять" Будь ласка не будь голослівним і які конкретно гравці підтвердять і в яких конкретно іграх Якубіву дописали голи. Але і без того видно що ти просто "супер експерт" Назвати одного з кращих гравців чемпіонату серед юнаків безполєзним це дійсно КРУТО. Цікаво а ти взагалі бачив як він грає чи ти комп'ютерний профі який з 'хати не вилазить'. По-друге. "Іваниківка глухарська команда і завжди такою буде." Я так розумію СБ тут не має рівних і тільки СБ мають бути чемпіонами. Так от прочитай і подумай. Ви просто плаксуни які вічно говорять що СБ душать з Дзвинячем. Скільки очок ви забрали в Дзвиняча? -0-. Натомість глухарська Іваниківка 3, Підгір'я 6... Ваша біда в тому що в боротьбі за чемпіонство ви надієтесь на всіх крім себе. Другий приклад: скільки ігор ви виграли в тоїж глухарської Іваниківка завдяки Колеснікову і іншим суддям, завдяки смішним пенальті, додаванням 10 хв.(бо рахунок 1:1) до основного часу, чи "не побаченим" офсайдам і короним фразам "Серьожа свисти бо ще заб'ють". Виникає питання-ЯКЩО МИ ГЛУХАРІ ТО ХТО ТОДІ ВИ---СЛІПІ ГЛУХАРІ ЧИ ЩЕЙ ГЛУХІ.

24 Фраєр  
пацик це ти таке пишеш, ти би знав шо СБ немають грошей на хабарі і це низько для нас давати хабарі.. по друге проти ігор з дзвинячем виклаємся все наповно.. як би дзвиняч немав грошей, легіонерів, і підтримку Балаша..СБ були б 1-ші.думаю сумнівів немає в нікого!
а ігра з іваниківкою це суддя смішний.. я сам сидів коло ваших вболівальників і вони самі сміялися з того шо він витворяв, так ШО ТИ ТАМ ПОЧУВ шось не так.
СБ сильна команда.. все ж таки якшо ви такі всі сильні то давайте хоч раз будьте другими хоч раз кубок візьміти, шось покажіть.. результат важливо, а не то шо ви там розказуєте.
удачі всім.

22 777  
Для azzеrz. А які підстави сумніватися? Хтось отак на форумі ставив під сумнів те що він забив 9 чи тобі особисто про це говорили ті хто був на цій грі чи це просто твоя фантазія?

20 sirius_man  
ДЛЯ ком..18.._________ 777-ки _________..я знаю..шо тут є всі придставники..но як шо ти один із них..то ___________..та ясно шо судді і суперники йога знають..ше би такого _________ незнали..і на щот дописування це всі гравці підтвердять..шо це так!!такшо __________ і нерозказуй на щот цієї теми..ІВАНИКІВКА ЗАВЖДИ БУЛА ГЛУХАРСЬКА КОМАНДА!!ТАКОЮ І ЗАЛИШИТЬСЯ НАЗАВЖДИ!!

18 azzerz  
____________.на говдяка жодного гола не дописано всі він забив сам.під сумнів компетенцію якубіва ніхто не ставить але сумніваюся шо він сам забив 9 голів грабівцям тоді як говдяк тільки 5 чи 6.Говдяк всі голи своїми силами забив не зважаючи на те шо не грав 3 місяці.

16 777  
Для автора ком. 16. Ти просто ГЛУХАР або баба базарна яка завидує чорною заздрістю, інакше пояснити твої слова не можна. На сайті є представники усіх команд чемпіонату району тож наведи будь ласка в яких конкретно іграх хтось ставив під сумнів авторство Якубіва. Його знають і судді і суперники тому якби йому дописували голи ЯК ТОБІ хтось би написав, що це не правда. Дуже смішно коли глухар якому в трьох останніх іграх написали 13 голів звинувачує когось в дописуванні.

15 PvD  
Якубів грає в нападі його робота забивати голи і він з цим прекрасно справляєтся smile smile smile

21 sirius_man  
ні чувак ти трохі помилився...він бігає по полю..а толку..віддасть пару пасів ..і всьо на нього списати..тут без того всьо ясно!!

14 andriygovdyak@rambler.ru  
diabel...а тому що всі голи забивають різні гравці..а пишуть всьо на якубіва..тому і 1 в бомбардирах..був..

13 diabel  
Для 15 коменту! Якщо Якубів далекий від футболу то чому він перший в бомбардирах і іваниківка хороше грає а?

12 Фитьків  
В наступному сезоні горохолинські юнаки будуть значно сильніші, а дорослим ДЯКУЮ від вболівальників з Надвірнянщини!!!

19 TOI  
Дякуєм вам!

10 REAL  
___ незнаєш не пиши ________ ти і настоящий ЛУЗЕР.Що яке місце мають то тебе немає хвилювати між собою як зіграли С-Б та Іваниківка (1-1)(1-1) перше виграють тоді говори невдахо.

9 REAL  
Чуєш ти Якубів зробить говдяка як мале пиво говдяк забив 5 і 2 палагній тому не розказуй __________ на кого пишуть ЗБЕРИСЯ ЛУЗЕР перш ніж писати дурню _______.

8 wip  
дякую Назар))

7 Сол.Сіті  
просто гравця Левчик не існує.......суддя,напевне,перші літери переплутав(Л на Ш)насправді це А.Шевчик забив з пеналя........

11 naz_forever  
Ок, виясню

17 naz_forever  
Виправив автора м'яча. Помилка була. Дякую!

5 Сол.Сіті  
сорі,2-й гол правильно........ 3-й гол забив
А.Шевчик......виправ будь-ласка замість якогось Левчука.....!

6 naz_forever  
Вибач, не можу. Дані з протоколу

4 Сол.Сіті  
Назар,за Солотвину 2-й гол забив А.Шевчик......виправ будь-ласка.....!

2 wip  
шановні СБ не треба так нагло писати голи на Говдяка, йому всеодно без шансів проти Якубіва!!!

1 wip  
Назар, онови будь-ласка турнірну таблицю!

3 naz_forever  
оновив

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]