MENU
Головна » 2010 » Липень » 27 » Засідання КДК
21:14
Засідання КДК

Рішення від 27.07.2010 року:

В.Гречанюк (Грабовець) - дискваліфіковано умовно до кінця сезону.

М.Микула (Грабовець) - заборонити займати керівні посади в команді.

Р.Загірняк (Глибоке) - дискваліфікація на 3 гри.

Н.Фелик (Лисівка-Нивочин) - дискваліфікація на 2 гри умовно.

Категорія: Інформфутбол | Переглядів: 1114 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 8
8 Сивий Вовк  
Для Петро:
Ви, шановний, самі ходите в феодалах у Балаша: тиснете руку, мило посміхаєтесь, плескаєте по плечу, а поза очі обливаєте брудом і в коментах пишете: "страшний зануда - ви тільки декілька хвилин поспілкуйтесь з ним". А самі ж спілкуєтесь дуже мило.
А на рахунок пенсії: вболівальник не має пенсійного віку!!!

7 Петро  
Сивий пора тобі на пенсію або до Балаша в феодали!!!!

6 Сивий Вовк  
Для Петро:
Хто такий Балаш - знають всі, але той самий Кубок Перепічки організував саме він. До речі я був присутній на Кубку Перепічки і тому можу Вас запевнити, що в тій грі, про яку Ви пишете останній гол був забитий якраз на останній хвилині, а три хвилини суддя додав вже після забитого мяча(маю таку привичку завжди включати свій секундомір, щоб не перепитувати скільки до кінця). І те що судити йому не слід - згоден з Вами. Але обзивати людину, яка займає керівну посаду "дураком", вибачте шановний, може не більш розумна людина. А на рахунок просто покидати нерозумні фрази та вислови, я вже писав в попередньому коменті - зроби щось сам, а потім критикуй іншого, що він робить гірше. А так ні з чим зрівнювати!

5 Сивий Вовк  
Коли подаєш заявку на участь в РЧ - автоматично погоджуєшся з регламентом і з правилами, які складено організатором (БРФФ). Якщо цей регламент ви вважаєте несправедливим чи недосконалим - запропонуйте свій, дайте на обговорення представникам команд, створіть свій альтернативний чемпіонат. І якщо у вас все вийде, то ви, як організатор, станете для команд другим Балашем, Возним чи кого ви ще там звинувачуєте у всіх земних і неземних гріхах. Я нікого не захищаю і не виправдовую, але на мій погляд дисципліна повинна бути. А без покарань за "емоційні зриви" цієї дисципліни не досягнути.

4 INS  
Dinammo а ти їх "фінансово заряди" а потім розкажи всім як вони у тебе "заряд" взяли. А про те який ти борець за правду знають всі і не тільки в Грабівцях. так що не гони пургу друже, бачили ми таких. У кожній команді є "розумники" твого рівня.

3 Сивий Вовк  
Якщо б засідання КДК було на тиждень пізніше, то покарання для М.Микули і В.Гречанюка були б мякшими. А так по свіжих ранах.... Хотілося б хоча б якогось обгрунтування КДК цих рішень.

2 Volod  
Напевне легше дискваліфікувати людину із Грабівця,ніж навчити суддів записувати попередження,або хоча б рахувати до двох.

1 Dinammo  
Коли починаєш говорити правду в сторону федерації та суддівства - отримуєш жорстке покарання вже на першому засіданні КДК. М.МИКУЛА (Грабовець) один з тих, хто говорить у вічі федерації та суддівства все на що ті заслуговують. А такі люди ЇМ не вигідні, їм потрібні такі на керівних посадах, що будуть або "фінансово заряджати", або взагалі мовчати (демократія критики повинна дорівнювати 0).

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]