MENU
Головна » 2012 » Серпень » 15 » Засідання КДК БРФФ 14 серпня 2012 року
14:14
Засідання КДК БРФФ 14 серпня 2012 року


Рішення:

1.       За неспортивну поведінку та нецензурні вислови в адрес арбітра дискваліфікувати гравця «Карпати» Старі Богородчани Івана Яремка на 2 матчі чемпіонату району.

2.       За грубу гру з ризиком нанесення травми супернику дискваліфікувати гравця «Карпати» Старі Богородчани М.П’ятка на 5 ігор чемпіонату району.

Категорія: Рішення КДК | Переглядів: 1291 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 6
6 Gora  
Підтримаю Vasil на 100%!!! Це просто ГАНЬБА ФЕДЕРАЦІЇ!!! angry

5 мазепа  
А П"ятка за систематичне порушення спортивної дисципліни і неспортивну поведінку взагалі дискваліфікувати пожиттєво пора. Адже кожне повторне порушення повинно каратися ще серйозніше. Та й полікувати його пора. Хоча би на чай з ромашки його підсадіть, га...

4 мазепа  
Возний ще більша су..а ніж інші, бо він з під тишка гадить

3 Vasil  
"За грубу гру з ризиком нанесення травми супернику дискваліфікувати гравця «Карпати» Старі Богородчани М.П’ятка на 5 ігор чемпіонату району." Шановна федерація!!! Момент з гри закінчився, коли П"ятко наніс удар нападнику Солотвин!!! Це зухвале ставлення до суперника з нанесенням зумисного удару поза грою!!! хуліганство!!! За таку саму ситуацію Ви ж дискваліфікували обох гравців в першому турі Грім-Спартак до кінця першого кола, а в даній ситуації суперечити своїм рішенням попередніх КДК!!! Ганьба!!!

2 Марковецький магнат  
одним словом який голова федерації такий і увесь суддівський склад. Відрізняеться тільки Возний...

1 болільник  
Гравці, звичайно,одержали те,що заслуговують.Але чи хтось і коли небудь дасть оцінку роботи судді?Тільки в нашому районі суддя який у квітні почав судити першість району в серпні виходить головним суддею на фінал кубка. ну в нас і швидко вміють готувати суддів!Напевне цей передовий досвід богородчанського району слід поширювати в нашій державі!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]