MENU
Головна » 2013 » Травень » 14 » Завкова кампанія
10:57
Завкова кампанія

ОГОЛОШЕННЯ!!!

До уваги представників команд та гравців!!!  

З переходом до реєстрації гравців чемпіонату та першості Богородчанського району в Єдиній базі ФФУ, цьогоріч змінено порядок переходу і дозаявки гравців у відповідності до загальноукраїнських трансферних періодів.

При проведенні чемпіонату, першості, розіграшу Кубка та Суперкубка району з футболу сезону 2013 року встановлені два реєстраційні періоди для футболістів:

- з 01 березня по 20 травня;
- з 01 серпня по 31 серпня.

З метою вчасної реєстрації у базі ФФУ гравців є прохання до представників команд до 17 травня подати документи на всіх гравців.
В інші строки ніж визначено заявка та переходи футболістів не дозволяється.
У дні календарних ігор заявка футболістів не проводиться.

У період з 1 липня поточного року по 30 червня наступного року футболіст може бути зареєстрований щонайбільше у трьох клубах. Протягом цього періоду футболіст має право виступати в офіційних змаганнях тільки за два клуби.

БРФФ радить гравцям звернути особливу увагу на даний пункт.

Розяснення щодо даної норми:

Якщо гравця заявлено за будь-яку команду в період з 01 березня по 20 травня то він має тільки одну можливість переходу до іншої команди до 30 червня наступного року. Тобто якщо гравець з команди А зробить перехід до команди Б в період другого трансферного вікна цього року то в наступному до 30 червня йому буде дозволено тільки виступи за команду Б, або перехід назад до команди А. І тільки після 1 липня наступного року матиме змогу переходу в будь-яку іншу команду. Ця норма стосується як районних так і обласних змагань. Тому будьте уважні при виборі команди та подальших переходах.

Категорія: Новини БРФФ | Переглядів: 816 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 1
1 купець  
Тут якась неув'язка виходить: ..і тільки після 1 липня наступного року гравець матиме змогу переходу в будь-яку іншу команду.., ..реєстраційний період з 01 серпня по 31 серпня.. Тобто виходить, що в липні він може переходити, але заявити в липні його не мож. Що за прикол?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]