MENU
Головна » 2014 » Травень » 31 » Жеребкування попереднього етапу кубка району 2014 р
22:34
Жеребкування попереднього етапу кубка району 2014 р

Попередній етап кубка району

Жеребкування

Глибоке - Саджава

Монастирчани – Росільна

Грабовець – Солотвин

Гринівка-Нивочин – Іваниківка

Старуня -  Дзвиняч

Юнаки і дорослі проводять матчі разом. Попередній етап складається з 1-го матчу. Ігри відбудуться 04 червня (середа). Початок о 16.30

Від ігор попереднього етапу звільнені:

Старі Богородчани – володар кубка району 2013

Глибівка – чемпіон району 2013 р.

Підгір’я – учасник обласного кубка 2014 р.
 

Категорія: Кубок району 2014 | Переглядів: 965 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 6
6 Hleb  
Глибівка-Нивочин 5:2 (9:0)

5 FFU  
01.06. Ст. Богородчани-Підгіря 2:3 (5:1)

4 AvB  
До абсурду доводять! Команда не хоче приймати участь в кубку, але її заставляють. Виходить що в середу команда має вийти і "зіграти виставу", щоб більше не брати участь в кубку. То це нормально??? Що це за матч буде? Одна команда не хоче грати, але повинна, щоб штраф не платити, обслуговувати цей матч буде суддя, який буде вдавати, що все нормально. Отримає за це гроші і всі будуть "грати дурнів", що все нормально відбувається! ЦИРК! І все це буде відбуватись під егідою БРФФ, бо так в "Регламенті записано".

3 uefa  
Таке враження ніби федерація і її президіяживуть на іншій планеті. Для чого платити величезні штрафи за першу неявку на гру? Чому не можна без ніяких санкцій відмовитись від кубку району? Саме цікаве запитання: У нас в районі і в державі федерація футболу існує для того, щоб допомогати командам, чи для того, щоб із кожної команди мати матеріальний інтерес у гривневому еквіваленті?

2 AvB  
І взагалі кубок не потрібен, коштів не має зовсім. Щоб зіграти треба гроші платити, не поїдеш на гру також штраф, відмовитись не можна бо " в регламенті записано", але коли заплатиш штраф то все нормально. А всім керує федерація... А тепер скажіть, як взагалі федерація допомагає командам? Чим? Команди грають - платять внески, штрафи, суддям за гру а федерація що? Списки в ФФУ лиш складає? Зробіть хоч якийсь крок назустріч командам!!!!!!!!! Давайте відмініть оплату суддям за кубковий матч! Проведення кожного етапу кубку в один матч!!!!!! Хоч щось зробіть!!!!!!!!!!! Зараз дуже важко всім і в країні така сам ситуація а ці лиш гроші тягнуть. Вже одну команду поховали (Горохолину) за половину першого кола. Скоро будуть і нові "пасажири". Бо скоро і вас звідти мітлою будуть гнати.

1 AvB  
Взагалі всі стадії кубку району потрібно проводити в один матч!!!!!!!!!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]