MENU
Головна » 2012 » Березень » 26
Обласна федерація футболу повідомляє, що з 2012 року розпочинається робота щодо впровадження Єдиної Інформаційної Бази Даних в районних федераціях футболу. "Звертаємось до представників всіх команд, які змагаються в районних чемпіонатах. Вам необхідно в найкоротший термін передати в свої районні федерації інформацію про гравців своєї команди. Також обов'язково потрібно надати фото (3,5 х 4,5) кожного футболіста. Гравці, інформація про яких буде відсутня, не зможуть виступати за свою команду в офіційних поєдинках".
Роботу з впровадження в регіональних федераціях футболу Єдиної інформаційної бази даних ФФУ (ЄІБД)  Федерація футболу України розпочала в 2008 році.
Об’єднання системи організацій регіональних змагань в єдиний інформаційний простір має на меті створити єдиний банк даних футболістів, які беруть участь у змаганнях на території України, вести чіткий контроль за виконанням Регламенту, забезпечити взаємовідносини між футбольними клубами (командами) та регіональними федераціями включно у правовому полі вітчизняного футболу.
Категория: Сезон 2012 | Просмотров: 1113 | Добавил: naz_forever | Дата: 26.03.2012 | Комментарии (3)