MENU
Головна » 2015 » Липень » 22
Протокол
засідання контрольно-дисциплінарного комітету
Богородчанської районної федерації футболу
від 21 липня 2015 року

Рішення:

1. Дискваліфікувати на 2 календарні матчі гравця юнацького складу «Карпати» Старі Богородчани Віталія Іванківа за удар по ногах ззаду у матчі кубка району з командою «Газовик» Богородчани.
2. Перерваний матч дорослих складів кубка району ФК «Дзвиняч» - «Грім» Монастирчани дограти 24 липня о 19.00 год. на нейтральному полі в с. Глибівка.
3. За бійку на полі дискваліфікувати Олега Суслика («Грім» Монастирчани) – 4 гри і умовно до кінця сезону, Василя Макаровича («Грім» Монастирчани) – 3 гри, Михайла Ерназарова (ФК «Дзвиняч») – 2 гри; за провокаційні дії, що призвели до бійки Василя Карабіновича (ФК «Дзвиняч») – 1 гра.
4. За втручання в проведення матчу ФК «Дзвиняч» - «Грім» Монастирчани і участь в бійці вболівальників ФК «Дзвиняч» дискваліфікувати футбольне поле в с. Дзвиняч в матчах кубка та чемпіонату району на 2 календарні гри і умовно до кінця сезону. За недисципліновану поведінку і участь в бійці футболістів зобов’язати сплатити ГОВ по 200 грн. ФК «Дзвиняч» та «Грім» Монастирчани до 31.07.2015 року.

Заступник голови КДК БРФФ М. Возний
Категория: Рішення КДК | Просмотров: 936 | Добавил: kuzja0 | Дата: 22.07.2015 | Комментарии (2)