MENU
Головна » 2017 » Березень » 27
Отрада (Глибівка) – володар Кубка чемпіонів міст та районів області

26 березня на бурштинському стадіоні "Енергетик" відбувся фінальний матч розіграшу Кубка чемпіонів міст та районів Івано-Франківської області з футболу сезону 2016-2017 років. Головний трофей змагань виборювали чемпіони Косівського та Богородчанського районів.

Якщо для "Отради" (Глибівка) це був перший фінал в історії команди, то представник Косівщини "Кремінь" (Пістинь) вже втретє намагався вибороти головний трофей міжрайонних футбольних перегонів. Двічі у сезонах 2010-2011 рр. та 2012 р. "Кремінь" програвав фінальні поєдинки представникам Тисменицького району.

Майже весь перший тайм на полі домінували футболісти Глибівки. Номінальні гості дуже активно та впевнено розпочали гру, заволоділи ініціативою і до перерви диктували свої умови. На 14-й хвилині після розіграшу стандарту м'яч влетів у сітку воріт "Креміня", але на табло залишились "горіти" нулі – автор голу перебував у положенні поза грою. Футболісти "Отради" ще більше посилили тиск, Їхні атаки хвилями накочувалися на володіння представників Косівського району, кілька разів у карному майданчику суперника спалахувала пожежа. Однак, домінуючи на футбольному полі, глибівчани ніяк не могли матеріалізувати свою перевагу. М'яч, як зачарований, вперто оминав ворота "Креміня", а коли потрапляв у створ – відмінно грав воротар Володимир Максимчук. Ближче до перерви пістинчанам вдалося тр ... Читати далі »
Категория: Сезон 2017 | Просмотров: 773 | Добавил: kuzja0 | Дата: 27.03.2017 | Комментарии (0)