MENU
Головна » 2013 » Березень » 16
Івано-Франківська обласна федерація футболу однією з перших в Україні розпочала реєстрацію футболістів районного рівня в Єдиній базі даних федерації футболу України. Про сам процес заявки, про те, чому не всі райони одразу були заявлені, а також про періоди заявки ми розмовляли із головним спеціалістом Обласної федерації футболу Іллею Фреїком.
- Що в загальному являє собою База даних федерації футболу України?
- База даних ФФУ являє собою єдиний реєстр усіх футболістів, як професійних так і аматорів, юнаків різного віку. Вона веде не лише реєстрацію гравців, а й персональну статистику кожного футболіста.
- Обласна федерація футболу, як відомо, однією з перших почала працювати з Базою даних…
- Так, ваша правда. Івано-Франківська обласна федерація футболу однією з перших почала працювати у єдиному реєстрі гравців, починаючи з 2011 року. А минулого року ще й було зареєстровано 70% районних футболістів. Тобто наша федерація першою в Україні опустилася до найнижчої ланки масового футболу, себто районного.
- А чому відразу не вдалося зареєструвати там усі 100% гравців?
- Справа в тому, що деяким головам районних федерацій вигідно, щоб його район не був внесений до Єдиного реєстру футболістів України. Тобто вони не хочуть дотримуватись трансферних періодів, коли можна заявляти футболістів, а також допускають свого роду професійних футболістів на аматорський рівень, легіонерів і т.д. Можливість дозаявки протягом сезону за певну якусь винагороду – це для них важливіш ... Читати далі »
Категория: Інформфутбол | Просмотров: 740 | Добавил: naz_forever | Дата: 16.03.2013 | Комментарии (0)